2777
2789
عنوان

اس سیتالوپرام وپرانول

| مشاهده متن کامل بحث + 2726 بازدید | 67 پست
تورخدا واسه منم دعا کن 

خودت باید بخای خوب شی 

من یادمه اخریا انقد قرص میخوردم فشارم همش پایین بود

دکتر خدا پدرش و بیامرزه ،بهم گفت تا خودت نخای خوب نمیشی،این داروها توجیهه ،بخدا حرفش منو خوب کرد ،بعدش نامزد کردم حواسم یکم پرت شد ،با اینکه خانواده ی شوهرم اذیتم میکردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وسواس شدید تو تاپیکام معلومه دیگ

پوف توهم تیروئید کم کار داری 

میدونی خودتو بسپار به خدا هرکاری بکنی هم باز اون خداست که باید مراقبت باشه

گرنگه دار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

این تنها راه هست که وسواسمون بهتر بشه

خودت باید بخای خوب شی  من یادمه اخریا انقد قرص میخوردم فشارم همش پایین بود دکتر خدا پدرش و بی ...

من مشکلم اینه ک جسمم بهم میریزه دائم سرم خالی میکنه گیج میره 

آخه چجوری خودم بخوام وقتی جسمم نمیذاره آره من خودم میخام ولی نمیشه توچجوری خودت تونستی

پوف توهم تیروئید کم کار داری  میدونی خودتو بسپار به خدا هرکاری بکنی هم باز اون خداست که باید م ...

ن شوهرم دارع

من دیگ خسته ام وسواسم به درک 

این قرصای کوفتیو کنار بذارم دیگ غلط کنم وسواس کنم

من مشکلم اینه ک جسمم بهم میریزه دائم سرم خالی میکنه گیج میره  آخه چجوری خودم بخوام وقتی جسمم ن ...

یعنی چی سرم خالی میشه؟

من پانیک بهم دست میداد تا میخاست بیاد سراغم و جیغ بکشم حواس خودمو پرت میکردم خودمو آروم میکردم خیلی تلاش کردم اما شد 

فقط وسواس مریضی کمی مونده باهام ،تو سال دو باری میاد سراغم

سعی کن در کنار دارو درمانی از روان درمانی هم استفاده کنی تا بتونی سریعتر جواب بگیری ،دارو به تنهایی ...

روان درمانی مگ این علائم جسمی قط قرصو کم میکنه؟من سرم گیج میره اذیتم باروان درمانی درست میشه؟چن جلسه رفتم خوشم نیومد 

یعنی چی سرم خالی میشه؟ من پانیک بهم دست میداد تا میخاست بیاد سراغم و جیغ بکشم حواس خودمو پرت میکردم ...

ینی کله م منگه گیجه این ب کنار یهو ی حس بدی بهم دست میده انگار ی چیزی تو سرم یهو میریزه پایین نمیدونم چجوری بگم آخه😪

ن شوهرم دارع من دیگ خسته ام وسواسم به درک  این قرصای کوفتیو کنار بذارم دیگ غلط کنم وسواس کنم

اها فکر کردم خودت داری من خودم دارم اخه اونم روی اخلاق میگن تاثیر داره

اگه خوب شدی اروم اروم میتونی کمش کنی مثلا اگه الان روزی یکی میخوری دو هفته دیگه روی سه چهارم بخور بعد دو هفته روزی یک دوم بخور بعد 

بعد یک روز در میون کن یک روز در میون نصف بخور 

هی کمش بعد دو روز در میون بعد ۳ روز در میون تا دیگه بتونی نخوری من این جوری قطع کردم