کیا میخورن؟من ۶ ماهه دارم میخورم البته قبلشم ی سال چیزای دیگ میخوردم ی بار دکتر گف ی روز درمیونشون کن حالم بدشد همش سرم خالی میکرد خیلی بدبود الانم تموم شد تابرم پیش دکتر چن روز نخوردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
روان درمانی مگ این علائم جسمی قط قرصو کم میکنه؟من سرم گیج میره اذیتم باروان درمانی درست میشه؟چن جلسه ...
روان درمانی علائم جسمی رو کم نمیکنه اما بهت کمک میکنه مشکلت سریعتر حل بشه بنابراین وقتی حالت سریعتر بهبود پیدا کنه دکتر هم داروهاتو خیلی زود کم و بعد قطع میکنه
خب این عوارض قطع داروه،نباید خودسرانه قطع کنی چون با این کار انگار به معزت شوک وارد میکنی باید داروها رو دقیق و به مقدار تعیین شده مصرف کنیاگه احیانا اذیتت کرد به دکتر بگو خوشبختانه الان داروهای زیادی وجود داره مثل قدیم نیست عوارض هم به حداقل رسوندن ،از وابستگی هم نترس تلاش کن که زودتر حالت خوب بشه اما استرس وابستگی به دارو رو نداشته باش وقتی بدن به حالت نرمال برگرده خیلی راحت دارو قطع میشه ،به شرطی که فقط به دارو اکتفا نکنی