2777
2789
عنوان

اس سیتالوپرام وپرانول

| مشاهده متن کامل بحث + 2726 بازدید | 67 پست
ن نخوری دیگ خودت دوز چن میخوردی فک کنم ۴۰ خیلیه ها؟من ۱۰ میخورم

من پرانول ۱۰

سیتا ۲۰

البته من یه قرص دیگه هم میخوردم

بعد ها یه قرص خواب دیگه هم اضافه شده بود

نمیدونم بخورم یا نه افسردگی استرس اذیتم میکنه بخورمم کم میخورم و دو سه روز درمیون البته تلاشم اینه دوباره شروع نکنم

شما سیتا ۱۰ میخوری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روان درمانی مگ این علائم جسمی قط قرصو کم میکنه؟من سرم گیج میره اذیتم باروان درمانی درست میشه؟چن جلسه ...

روان درمانی علائم جسمی رو کم نمیکنه اما بهت کمک میکنه مشکلت سریعتر حل بشه بنابراین وقتی حالت سریعتر بهبود پیدا کنه دکتر هم داروهاتو خیلی زود کم و بعد قطع میکنه

من پرانول ۱۰ سیتا ۲۰ البته من یه قرص دیگه هم میخوردم بعد ها یه قرص خواب دیگه هم اضافه شده بود نم ...

آره ده

ن اصن نخور بجاش برو پیاده روی و ورزش کن 

منم چارتا میخوردم ریسپریدون و کلومیپرامینم میخوردم ک اونا تموم سد گف دیگ نخور موند سیتا وپرانول

خب این عوارض قطع داروه،نباید خودسرانه قطع کنی چون با این کار انگار به معزت شوک وارد میکنی باید داروها رو دقیق و به مقدار تعیین شده مصرف کنیاگه احیانا اذیتت کرد به دکتر بگو خوشبختانه الان داروهای زیادی وجود داره مثل قدیم نیست عوارض هم به حداقل رسوندن ،از وابستگی هم نترس تلاش کن که زودتر حالت خوب بشه اما استرس وابستگی به دارو رو نداشته باش وقتی بدن به حالت نرمال برگرده خیلی راحت دارو قطع میشه ،به شرطی که فقط به دارو اکتفا نکنی