2777
2789
عنوان

کادوروزمادر .بیاین بگین چی قرارواسه مادرشوهر بخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 89 پست
😂😂😂😂واقعا رسم ندارن چ شانسی خوشبحالت

چرا دارن حتما ولی سر من از خواستگاری تا نامزدی عقد و عروسی گفتن ما رسم نداریم و اهل سخت گرفتن زندگی  نیستیم و کتری نکردن منم یا. گرفتم 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوت کرده به چیش میخوایی فکر کنی؟بیچاره اخرین کادوش اونی بود که میخواست؟ دلم سوخت براش

نمرده مگه آدم به ای ظالمی میمیره 😐 

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️
چرا خب

کلا ادم مغرور و خود خواهیه .قدر هیچ چیز رو نمیدونه.

مثلا همین تابستون جاریم دوبار بردش مسافرت و چن جا گشت و گذار. باز نشسته پشت سرش بد و بیراه میگه و حقشه بزار بدتراز اینا سرش بیاد گفتم مادر چرا اینجور میگی پشتش اون که شمارو دوست داره کلی باهم گشت گذار کردین میگه میخاست نبره مگه من گفتم ببره😐

و خیلی چیزهای دیگه 

واللا موندم چی بگیرم، همه چی خیلی گرونه و دستمونم خالیه، از ۲۰۰، ۳۰۰ ارزون تر هیچی نیس خودشم آت آشغاله به این قیمتم تازه، من هر سال یا برا هردو جفت میگیرم رنگ متفاوت یا مدل یکم متفاوت حالا کیف باشه بلوز باشه یا هرچی، یا اینکه اگه نیازشون متفاوت باشه و چیز متفاوتی بگیرم حتما سعی میکنم تو یه قیمت باشن که فرق نذارم

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
واقعا بهتون گفت چی بخرین؟ 😳

اره مثلا یبار دلش زنجیر میخواد یبار زود پز  یبار ماشین لباسشویی کوفت زهر مار همچی میخوا فقط مردم از خنده دوتا از کاربرا فکر کردن مرده 😅😅😅نه عزیزم ایشون دارن فکر میکنن بگن چی می‌خوان 

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️