2777
2789
عنوان

کادوروزمادر .بیاین بگین چی قرارواسه مادرشوهر بخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 89 پست
من دو تا مادرشوهر دارم اولی شوهرم و بزرگ کرده دومی مامانی هست که شوهرم و به دنیا آورده واسه ...

وای مبارک مامانت باشه ان شالله به دل خوش بپوشن.من نفهمیدم یکیش بدنیا اورده یکشم بزرگش کرده یعنی دائه براش گرفته بودن 🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر همسرم به رحمت خدا رفته  مادر خودم هم هرچقدر هدیه بدیم ب ی روشی دیگه برمیگردونه و جبران می ...

خدا مادرشوهرتورحمت کنه.مادر عزیزتم برات نگه داره عزیزم.ان شالله همیشه به دل خوشی باشه

مادرم که توقعی نداره بایه شاخ گل راضیه مادرشوهرم که هرچی گرفتم وناز کرده دیگ تبریکم نمیگم تماااام

بیچاره مادرا هیچ وقت توقعی نداشتن الهی قربونشون برم من.مادرشوهرت وقتی میبینی ناز میکنه برات مگه محبوری براش بخری .خوب کاری میکنی 

وای مبارک مامانت باشه ان شالله به دل خوش بپوشن.من نفهمیدم یکیش بدنیا اورده یکشم بزرگش کرده یعنی دائه ...

ممنونم عزیزم

نه مامانش همون اوایل طلاق گرفته

زن باباش بزرگش کرده 

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
میشه برای تمام مادران آسمانی هم صلوات بفرستین به حرمت تمام اونایی که مادر ندارن😔

بله عزیزم حتما..اللهم صلی علی محمد وال محمد خدا رحمتشون کنه تمام مادرانی ک الان زیر خاکن 

فعلا پس اعلام نکردن چی میخان پس طلا نخواد صلوات 

خدامیدونه 😰

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️
خوشم میاد ازت اکثرا واسه مادرخودشون میخرن .هیچ کس دل خوشی انگاری نداره ازمادرشوهر

من تا الان همیشه براش میخرم ولی هیچ وقت استفاده نمیکنن با اینکه میدونم استفاده نمیکنه بازم براش میخریدم حالا چند روز پیش گفت این پنج شنبه چهلم یه بنده خداس برای فامیلمون یه روسری بخریم منم گفتم بخر گفت نه نمیخرم یه روسری دارم اصلا نمیپوشم اونو میدم بهش بعد دیدم روسریه همونه که من پارسال برای روز مادر براش خریدم😐دیگه توبه کردم حتی یه جورابم براش نخرم