2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی سرد شد تو ظرفهای یکبار مصرف در دار یا ظرفهای فریزری به اندازه مصرف هر وعده بریز بزار فریزر.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
تا فردا ظهر بزارمش تو اتاق چیزیش نمیشه؟

اگه اتاقتون خنکه مثل دمای یخچاله بزار. درغیر اینصورت خراب میشه.

اگه تراس داری بزار تو تراس.

صبح بسته بندی کن.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
بزارم تو حیاط تا صبح؟

یه جایی بزار دست گربه نرسه بریزه. چون بو میکشن. اگه میتونی بیدار بمونی نیم ساعت بزار بیرون خنک بشه بسته بندی کن با خیالت راحت بخواب😊

یه جایی بزار دست گربه نرسه بریزه. چون بو میکشن. اگه میتونی بیدار بمونی نیم ساعت بزار بیرون خنک بشه ب ...

باشه مرسی همین کارو میکنم مرسی عزیزم

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰