2777
2789
عنوان

عمل سینوزیت

11035 بازدید | 45 پست

سینوزیت واقعا عذاب اوره 

دیروز یه خانومه رو دیدم تو این سرما و هوای بارونی بدون روسری تو خیابون قدم میزد ،اون وقت من با یه کلاه و شال و یه ماسک 😫😫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سینوزیت داشتم و آخر مجبور به عمل شدم

عزیزم میشه بگین پیش کدوم دکتر عمل کردین سینوزیتتون برنگشته ؟

و  اینکه من از کور شدن میترسم اخه عمل حساسیه 

و سوال بعدیم بیمه رایگان این عمل انجام میده ؟

عزیزم میشه بگین پیش کدوم دکتر عمل کردین سینوزیتتون برنگشته ؟ و  اینکه من از کور شدن میترسم اخه ...

من کلا مشکل سینوزیت داشتم و همین باعث شد سینوس چپم عفونت کنه و ورم کنه 

سینونس چپمو جراحی کردم و همزمان آندوسکوپی سینوس انجام دادم و تا الان که حدودا ۵ ساله خوبم اما باید مراقبت کنم

من شهرکرد عمل کردم شما کدوم شهرین؟

بیمه تکمیلی نداشتم و چون برای من یه عمل زیبایی حساب میشد بیمه چیزی قبول نکرد و آزاد شد 

اونموقه حدودا ۶ تومن شد

من کلا مشکل سینوزیت داشتم و همین باعث شد سینوس چپم عفونت کنه و ورم کنه  سینونس چپمو جراحی کردم ...

چرا زیبایی محسوب میشد ؟پولیپ عمل کردین یا چی  اخه سینوزیت درمانی دیگه زیبایی نیس که یا جراحی بینی هم در کنارش داشتین 

چرا زیبایی محسوب میشد ؟پولیپ عمل کردین یا چی  اخه سینوزیت درمانی دیگه زیبایی نیس که یا جراحی بی ...

نمیدونم دکتر گفت این عمل شما زیبایی حساب میشه 

سینوس چپم عفونت کرد و کنار بینیم ورم کرد

نه اصلا بینی یا پولیپ عمل نکردم

فقط تخلیه کردن و آندوسکوپی سینوس انجام دادن

دیگه خلط پشت حلق ندارین ،برا من طول روز کم ولی بیشتر صبح ها هست خلطا سی بز رنگ و..

گاهی وقتا پیش میاد 

باید خیلی مراقبت کنم

اصلا نباید بذارم عفونت کنه

سر و پیشانیمو برای بیرون میپوشونم 

ماسک میزنم

گاهی وقتا پیش میاد  باید خیلی مراقبت کنم اصلا نباید بذارم عفونت کنه سر و پیشانیمو برای بیرون ...

کلا  قبل عملتون مشکل خلط داشتین ؟که بعد عمل درس شده باشه میخوام علتش پیدا کنم خلط بلغم یا برا سینوزستمه ...

کلا  قبل عملتون مشکل خلط داشتین ؟که بعد عمل درس شده باشه میخوام علتش پیدا کنم خلط بلغم یا برا س ...

آره من قبل عمل مدام سردرد داشتم زود زود سرما میخوردم و گلوم چرکی میشد و به قول شما خلط میومد پشت حلقم و همیشه مجبور بودم کلی دارو بخورم

تا اینکه اون قسمت به شدت عفونت کرد و مجبور به عمل شدم

اما الان خوبم

علط کرد دکتر الان خیلی ها تو بیمه با تامین اجتماعی رایگان عمل میکنن چون درمانی سینوزیته 

آها نمیدونم دیگه من چون عمل خیلی حساسی بود یه کلینیک خصوصی رو انتخاب کردم برای عمل چون واقعا حساس بود و عصبای صورتم درگیر عمل میشد برای همین شاید اونجا گرون شده نمیدونم !!!