2777
2789

اگر ۶ سال با کسی تو رابطه باشید و بحثتون بشه و دوتاتونم هم اندازه مقصر باشید اون بیشتر و ۶ ماه کات کرده باشید 

و هی دلتون‌میخواد پیام بده شد شد نشدم قیدش کامل می‌زنید دو دلم میترسم بدا بشه یسال و حسرت ب دل بمونم از ی ورم میترسم فکنم با خودش بگه دختره افتاده دنبال من و آویزون من شده 

پیام مستقیم نه مثلا ی امانتی داره  اون بهونه کنم بگم بد چند ماه کات زایه نیست؟؟؟؟

تروخدا بگید چیکار کنم دلم چند شبه اروم‌نمیگیره هی هیجانی میشم‌پیام میدم حذف میکنم اگ ردم کرد یا حرفی زدم پشیمون شدم

💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رابطه سمی رو تمام کن ، اگه قرار بود اتفاقی بیفته تو این 6 سال افتاده بود ، برو سراغ رابطه دیگه ، ادم اشغال رو که میزاره دم در هی نمیره سر بزنه ببینه پاکبان برده یا نه ، ورا خودتو زجر میدی ، تو که خوشکلی و خانوم به خودت فرصت بده رابطه دیگه ای رو شروع کن چرا شخم میزنی رابطه گند قبلی رو

من بودم بعد از ۶ ماه قید طرف رو می زدم چون دل اون ۶ ماه تنگ نشده شاید هم تو رابطه جدید بوده، رابطه شما طولانی بوده و اینکه ۶ ماه کات کردید و خبری از هم نگرفتید یعنی تمام شده.

مهمه بحثتون سر چی بوده. چرا کات کردید؟

اگه چیز جدی‌ای بوده و در کل برات آدم مناسبی نیست، نه. ولی اگه آدم مناسبیه و شش سال گذشتهٔ مشترکی دارید حیفه. و این‌که چه‌جوریه که فکر می‌کنی ممکنه همچین چیزی بگه؟ با شناختی که ازش داری خب به نظرت ممکنه همچین فکری بکنه؟

و منی که ۶ ماه هم تو یه رابطه ی بلاتکلیف دووم نمیارم چه برسه ۶ سال😬من باشم هرگز برنمیگردم امانتی هم ...

ن اون ی تابلو میخواست‌کشیده بودم براش مونده پیشم

💔💔