2777
2789
عنوان

عمل سینوزیت

| مشاهده متن کامل بحث + 11037 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم دکتر گفت این عمل شما زیبایی حساب میشه  سینوس چپم عفونت کرد و کنار بینیم ورم کرد نه اص ...

عزیزم بیهوشت کردن؟دوره نقاهتت چقد بود ؟بعد آندوسکوپی مرخصت کردن؟خواهش میکنم جواب بده

💎هیچ چیز از هیچکس بعید نیست💎
عزیزم بیهوشت کردن؟دوره نقاهتت چقد بود ؟بعد آندوسکوپی مرخصت کردن؟خواهش میکنم جواب بده

من هم عمل انجام دادم که سینوس رو تخلیه کردن چون کیست داشت و هم آندوسکوپی 

بله عزیزم بیهوش کامل بودم 

من صبح که رفتم اتاق عمل تا شبش مرخص شدم 

دو هفته پانسمان تو بینیم بود و از داخل دهن عمل کرده بودن خیلی اذیت بودم و تا دوهفته چیزی نمیتونستم بخورم .... صورتمم ورم کرده بود به خاطر عمل

پانسمانم رو بعد ۲ هفته خارج کردن

من هم عمل انجام دادم که سینوس رو تخلیه کردن چون کیست داشت و هم آندوسکوپی  بله عزیزم بیهوش کامل ...

کیستش چ شکلی بود یعنی خودت متوجه شدی؟

کیستش چ شکلی بود یعنی خودت متوجه شدی؟

آره کنار بینیم ورم کرده بود اندازه یه بادوم متوسط

کلی دندون پزشکی رفتم و گفتم دندونت عصب کشی میخواد و ... تا اینکه یکی دندونپزشکا گفت اصلا از دندونت نیست و برو متخصص گوش و حلق و بینی

منم مراجعه کردم سیتی اسکن نوشتن و عمل کردن

من خودم کیستو ندیدم بعد عمل داده بودن پاتولوژی گفتن یه کیست معمولیه و خطرناک نیست

آره کنار بینیم ورم کرده بود اندازه یه بادوم متوسط کلی دندون پزشکی رفتم و گفتم دندونت عصب کشی میخواد ...

ای خدااا منم سینوسم عفونت کرده و سمت چپ صورتم عفونت کرده و ورم کرده دکتر گفت باید بری برای آندوسکوپی سینوس هارو‌خالی کنن من اصلا دوست ندارم و میترسم 😞

ای خدااا منم سینوسم عفونت کرده و سمت چپ صورتم عفونت کرده و ورم کرده دکتر گفت باید بری برای آندوسکوپی ...

نگران نباش 

شما که کارت راحت تره آندوسکوپی رو از داخل بینی انجام میدن

من عملم سخت بود 

حتما مراجعه کن که بدتر نشه

ان شاءالله هرچه زوتر خوب میشی

نگران نباش  شما که کارت راحت تره آندوسکوپی رو از داخل بینی انجام میدن من عملم سخت بود  ...

اره اولش میگفتم نمیرم ول کن ولی الان یکم ترسیدم باید برم

نگران نباش  شما که کارت راحت تره آندوسکوپی رو از داخل بینی انجام میدن من عملم سخت بود  ...

بعد ب من نگفت کیست ولی ت نسخه نوشته تخلیه عفونت ها و ارسال پاتولوژی این منو ترسوند

بعد ب من نگفت کیست ولی ت نسخه نوشته تخلیه عفونت ها و ارسال پاتولوژی این منو ترسوند

نگران نباش همون عفونتو ارسال میکنن آزمایش 

من دیگه از عفونت گذشته بود شده بود کیست . ولی فرستادن پاتولوژی خدارو شکر خوب بود و عفونت بود چند وقتی بعدشم آنتی بیوتیک خوردم رفع شد

و اینکه شما فقط تخلیه س و از داخل بینی انجام میشه

من عملم کردن داخل دهنم زیر لب بالام حدود ۱۲ تا بخیه خورده بود تا چند وقت بی حس بود ... یه سری عصبام کلی طول کشید تا ترمیم شدن

شما نذار به اینجا بکشه حتما مراجعه کنید ان شاءالله بلا دوره 🌺