2777
2789

دخترهمسایمون بچه دار شده بعد بچش تو کالسکه بود خودشم ۶ماه به۶ماه نمیبینم بعد امروز دیدم بچه تو کالسکه گذاشته داشت از دم خونمون رد میشد منم همون لحظه درو باز کردم،به بچه گفتم سلاااام خانوم کوچولو‌چه ناز میخندی شما(چون بچش خیلی گوگولی بود و داشت واسم میخندید) بعد با خودشم احوالپرسی کردم گفتم خدا حفظش کنه برات،اسمشو چی گذاشتی؟ جواب نداد

تو جواب سلام و احوالپرسیمم فقط خیلی سرد گفت خوبم با اخم 😐😐😐.

چیه مد جدیده کسیو تحویل نگرفتن و جواب عرض ادب همسایه رو با بی محلی دادن؟چقد زشت 

من اصلا دلم نمیاد باکسی سرد باشم میگم ضایع میشه گناه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید قرصاش گیر نمیاد بنده خدا🥴🥴🥴

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

شما فرهنگ خودت را نشون دادی 

خودم اجتماعی هستم ولی چند باری دیدم دختر همسایه مادرم را میبینه 'خودشو به ندیدن میزنه 

عین رفتار خودش را کردم با این تفاوت که تو‌چشاش نگاه میکنم و لبخند میزنم و بدون عکس العمل دیگه میامدم داخل خونه 

گفتن تو هم مادرش را دیدی محل نزار 'ولی به مادرش به شدت احترام میزارم چون بایدبفهمه بازخورد رفتار خودشه 

شنیدم رفته به مادزش گفته فلانی محل نمیزاره 'مادره گفته والله با ما که خوبه😊😊😊

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

منم همییییشه برام سواله که مگه احوالپرسی کردن چی از آدم کم میکنه؟بعضی اقوام همسرم هستن ینی تو مراسما و مهمونیا هزارتا ترفند و قایم موشک میکنن که از زیر احوالپرسی خلاص بشن😑😑

خب مگه چقدر وقتتو میگیره؟ بدبختا

ینی چشماش چه رنگی بود💔

استاتر دقیقم منم همین مشکلو دارم

تازه امدم شهر غریب 

واحد کناریمون ی خانوادن ک با خانومش تا ۳ ۴ بار اول ک امدیم خوب سلام احوال پرسی میکرد

اقا بعد دیدم بهش میگم سلام خوبینو اینا بزور جواب سلام میداد 🤨🤨🤨🤨هم خودش هم شوهرمم ی بار گقت اقاش هم با من اینجور کرد

اصلا ملت عجیب شدن🤭

آره واقعا منم خیلی گرم جواب کسی مث شما رو میدم

ما هم همسایه کناریمون همینجوریه

انگار داری با گاو سلام علیک می‌کنی بسکه خودشونو میگیرن 

با خودم عهد بستم تا جایی که میشه سلام نکنم اگه هم مجبور شدم خیلی خشک مث خودشون 

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز