2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یک همچین نری به نظرت به یک مطلقه رحم میکنه  روزی صد دفعه جا خرجاش سرویس گرفته ازش

خدا لعنتت کنه😂😂😂😂

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟
خدا وکیلی اگر دست به خرجش خوب نبود بازم پاش می موندی ؟  با خودت صادق باش

هر چیزی از یه جایی شروع میشه به نظرم ولی واقعا الان اگه یه هزارتومنی هم نداشته باشه باز دوسش دارم

والا تو یه جوری چسبید ب پولش با این شرایط ک طرف  گروپ هم بخواد تو براش میکنی یعنی نمیدونی باید ...

آخه مشکلم اینه هیچ‌ پشتوانه ای ندارم خانواده پولداری هم ندارم وقتی میبینم انقدر دوستم داره و من براش مهمم نمیدونم چه تصمیمی بگیرم

تمومش کن خودش یه کارایی میکنه که بهت شک داره فکر میکنه همه مثل خودشن چون فقط پول داره باهاش موندی؟؟ ...

میدونم یه کارایی میکنه ولی جز اون کسی رو ندارم خیلی دوسش دارم

به نظرم شما فقیر هستی ونیاز مالی شدید داری پس روی بقیه کارهاش چشماتو ببند با پولشو خرج کردن توجهش خو ...

اخه خیلی دوسش دارم بخاطرش همه رو از زندگیم پاک کردم حتی نزدیک ترین آدمای زندگیم

در مورد دوس پسرت باید بگم چون خودش خرابه همه رو خراب میبینه کافر همه رو به کیش خود پندارد. در مورد ...

خب آدم یه جاهایی مجبوره بخاطر خانوادش و آیندش و حرف مردم خیلی کارا بکنه منکه کار اشتباهی نکردم جدا از پولش خودشم انقدر مهربونه که نمیتونن اصلا ازش دل بکنم

پولش انگار بدجور چشمتو گرفته که اینهمه زنگ خطر رو نمیبینی!  اگه هدفت پوله بمون، اگه ارامش ...

کسی که انقدر دوسش دارم رو چجوری بگذرم؟کار سختم همینه الان حای دیگه پولشو مهم نیست خودشو دوس دارم چون یه محبتایی در حقم کرده که حتی نزدیکترین آدمام برام نکردن

جل المعلق ن مریض ن دو قطبی فقط چون همه جور زنی رو تست کرده و همه بهش پا دادن من جمله خودت می ترسه ...

میدونم از گذشتشم خبر دارم متاسفانه آخرین فابی که داشته طرف متاهل بوده ولی دوسش دارم بخدا بحث پول جداست وگرنه میگفتم ولش کن این خرجش کنه من با یکی دیگه باشم ولی نمیتونم