2777
2789

پواش رو دوست داری نه خودش رو.. 

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

چی بگم والا خود کرده را تدبیر نبست 

میدونی رابطه غلطه ولی میگی بدون اون نمیتونم 🫤 

یا بساز و بسوز یا رها کن و آزاد شو تمام 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چی بگم ..اینکه شما هم بخاطر منافعت تو رابطه ای که هیچی ولی تا کی قراره اینجوری باشه ترس از ازدواج چه صیغه ایه؟ترس یعنی من میترسم از تو بهتر پیدا کنم و یعنی هنوز شک دارم تو کسی هستی ک میخوام!سنت کمه ،نداشتن پدر،ازدواج ناموفق هیچ کدوم دلیل نمیشه تن به این رابطه بدی درس بخون شغل مناسب پیدا کن و به نظر من ازاین رابطه بیا بیرون 

رابطه ام داشتی تا حالا بهاش

قطعا ین همه زن بازه 

بعدم براش هزینه میکنه میبره خونه ش خب بنظرت همینطوری خالی خالی؟!!! میشه؟!!

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

ببین خب خودت میدونی ک طرف آدم پابندی نیست و به نظرم با پولش و قدرت مالیش حفظ میکنه آدما رو و در نهایتم میگ خب پول میریزم ب پاش و اونم میمونه باهام هرچیم خیانت کنم درکل بگم بهت این آدم حتی باهات ازدواجم کنه پیر میشی باهاش چون ما زنا هرکارمون کنن اون حس حسادت زنونه تو وجودمونه نمیتونیم خیانتو هضم کنیم بالاتر از ازدواجم ک نداریم بدون ازدواجم کنی با این ادم رنگ خوشبختیو نمیبینی اگ فقط میتونی ب چشم دوستی بهش نگاه کنی بمون باهاش و سخت نگیر اما اگ وابسته شدی بیا برو تا دیر نشده زمانتو واس روابط درست و خوب از دست ندادی کات کن مطمین باش ادم خوب تو این دنیا کم نیست که یکیش به پست تو بخوره فقط راه رو باز کن واسه آیندت 

خب از الان مشخصه زنش هم بشي بايد بدتر ين خيانت هارو تحمل كني حرفي هم بزني ميگه منو ميشناختي و زنم شدي براي پول

خواهشا نگو عوضش ميكنم و اين فانتزيا كه شدني نيست پسري كه عادت كنه به عدم پايبندي بهش فشار بياري تورو كنار ميزاره ولي عادتشو نه 

نهايتش اينه زرنگ تر ميشه مخفيانه ميكنه

پول خوبه ولي نه به قيمت خون جيگر خوردن و تقسيم كردن همسر با زناي ديگه

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚

جل المعلق

ن مریض ن دو قطبی

فقط چون همه جور زنی رو تست کرده و همه بهش پا دادن من جمله خودت می ترسه تو هم خیانت کنی

کلا مردی ک زنشو محدود کنه ن از سر غیرت ن از سر دوس داشتن نود و نه درصد پالونشون کج بوده و هست 

از فدیم گفتن زن همسایه رو دید بزنی همسایه ام زنتو دید می زنه

اگه مردی روتون بیمارگونه حساسه و محدودتون می کنه بهش شک کنید 

اون بیمار نیست فقط گذشته ی بدی داشته یا در حال حاضر در حال ساختن گذشته بده( جملم سنگین بود خدایی😂)