2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا ین همه زن باز ه  بعدم براش هزینه میکنه میبره خونه ش خب بنظرت همینطوری خالی خالی؟!!! م ...

تو تاپیکم گفتم جدا شدم الان مشکلم چیز دیگست تنهایی و بی کسی چون یکاری کرده جز خودش کسی تو زندگیم نیست خودشم که جدیدا همش گند میزنه

ببین خب خودت میدونی ک طرف آدم پابندی نیست و به نظرم با پولش و قدرت مالیش حفظ میکنه آدما رو و در نهای ...

مرسی واسه راهنماییت ولی خب من همه‌ی اینارو میدونم ولی مشکل اینه میدونم بعد اون نمیتونم با کسی باشم.هرازگاهی با خودم میگم مثلا این بره کی میتونه جاشو بگیره؟هرچی فکر میکنم هیچکس.

چون منو یجور وابسته بودنش و وجودش کرده خیلیم باهام مهربونه نمیزاره آب تو دلم تکون بخوره ولی من آدمی نیستم که خودمو به خریت بزنم اذیت میشم

ببین اگ به عمق دلت رجوع کنی میفهمی که با این آدم احساس خوشبختی میکنی یانه به اون حس شک نکن به اوجش ف ...

نمیدونم اطرافیانم میگن مردم حسرت همچین آدمی رو میکشن از این میخوای جدا بشی بت کی بری تو رابطه؟تویی که انقدر دوسش داری انقدر عادتت داده که همچی برات فراهم باشه سخت میشه جایگزین پیدا کردن واسه این آدم.

میدونم از گذشتشم خبر دارم متاسفانه آخرین فابی که داشته طرف متاهل بوده ولی دوسش دارم بخدا بحث پول جدا ...

کسی که با زن متاهل دوست میشه فکر میکنی آدم درستیه؟؟؟؟ خودت رو گول نزن هر چه زودتر ازش دل بکنی به نفعت هست 

مرسی واسه راهنماییت ولی خب من همه‌ی اینارو میدونم ولی مشکل اینه میدونم بعد اون نمیتونم با کسی باشم.ه ...

خب آدم وقتی توی یه رابطه وتبسته باشه فکر میکنه بدون اون میمیره من این حسو تجربه کردم عزیزم توی دوران مجردیم اما وقتی تصمیم گرفتم برا همیشه بذارمش کنار خدا بهترین آدم رو سر راهم قرار داد جوریک همه اطرافیانم میگن خدا چقدر تورو دوست داشت که از اون جدا شدی و با این آشنا شدی هیچوقت فکر نکن بدون کسی نمیتونی زندگی کنی یا هیچکس دیگ باب میلت نخواهد بود حالا ممکنه ازنظر شخصیتی آدما خیلی باهم فرق کنن و عین همینو پیدا مکنی اما ادم خوب هم کم نیست ضمن اینکه این ادم برا روابط تعهد نداره این موضوع کمی نیست واس اینکه کسیو کنار بذاری

مرسی واسه راهنماییت ولی خب من همه‌ی اینارو میدونم ولی مشکل اینه میدونم بعد اون نمیتونم با کسی باشم.ه ...

و اینم بگم منم واقعاااا وابسته بودم مریض وارانه بهش وابسته بودم چون واقعا هم دوسم داشت و بارها و بارها میگفت هیچکس مث تو توی زندگیم نبوده و هربار میخواستم جدابشم باهزارترفند نمیذاشت اما باز خیانت میکرد بهم خب این اصلا واس من توجیهی نداشت و نتونستم تحملش کنم و کات کردم و خدا یه آدم که با روحیات و تخلاقیات من جوره سرراهم گذاشت خداروشکر الانم یادم ب گذشتم میاد میگم چقدر مریض وارانه چسبیده بودم به اون رابطه سمی

نمیدونم اطرافیانم میگن مردم حسرت همچین آدمی رو میکشن از این میخوای جدا بشی بت کی بری تو رابطه؟تویی ک ...

عزیزم اینک گفتی همه چیز برات فراهمه و جایگزینی نداره شما باید ببینی اولویتت توی زندگیت چیه و ببینی باپول خوشبخت تری یا یا با عشق واقعی یا حداقل کسی ک کنارت باشه و متعلق به خود خودت باشه و خیالت از بابتش راحت باشه من خودم عشق برام تو اولویته و با خیانت اصن کنار نمیام اما خب سطح زندگیم یکم هم پایین تر باشه ازنظر مالی اوکیم فقط آرامش داشته باشم ازین نظر کافیه و اینم بگم اکثر مردای پولدار گمراه میشن نه همشون اما اکثرشون پنهانی خیانت میکنن ولی من احساس میکنم وقتی ازنظر مالی تامین شدی ودغدغه پول نداشتی اونموقعست که اخلاقای گند طرف و خیانتاش مث پتک میخورن تو سر آدم 

تا حالا که پول به همه اینا چربیده از این به بعد هم همینه برات مطمئنا 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️