2777
2789
عنوان

بچه ها این ینی چی؟؟؟؟+عکس

565 بازدید | 48 پست

رفتم تو موبوگرامم 

قسمت نشست های فعال

اینو آورد

الان ینی هک شده موبو یا نه؟؟؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

اره

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢

یه نفر روی کامپیوتر اکانتت رو داره چک میکنه

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه اره فک کنم

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بله رو گوشی دیگه هم نصبه

کشتی خاکی برا همه یه شرط بندیه، اما برا من جنگه! من کشتی میگیرم که بگم منم هستم🤼‍♂️ من یه نفر نیستم ، دو هزار تا دردم ولی سوختم، سوخت جته✈️ دمتون گرم رفیقای باحال داش خلیل و سعید و لالی و نیم بطری! ما به دریا به طوفان میدیم💪🏻یه اکیپ ناب که پرچم بالاتر از برج میلاد، کشته میداد…لیانشامپو دوش نمیاد، فرق داریم منو تو بچه ننه، تو‌ اهل کتابی و‌ من عشق قمه 🔪درسخون نبودیم لاتی بلدیم، هم گنگمون بالاس هم شرطلبیم… پس حواست باشه سرت پایین، رد شدی بگو🤚🏻نوکرتم دایی✋🏻چیزیم واسه ی باخت نداریم جز یه رفیق ته تغاری، مش جاوید حرف نداری!🚶🏻‍♂️ نوش جونت حاجی نوش جونت! بلا به دور چشم حسودا کور، نیش زبونا رو طلا بدون، خدا بیامرزه مادرتو ، نیست که ببینه پسرشو، قهرمانه یک شهره، سفت و سخته مثل صخره! دمت گرم، شکوفه زدی از دل سنگ، تو دل تاریکی رو زدی منگ ، مثل ما نشدی گیره بنگ، پیش خودت نگی تکی تنهایی، خلوت شد دورت چند گاهی، چند تا رفیق قراضه داری که لب تر کنی پیشتن دایی، روی خاکریزه باورات وایسادی، پنج تا رفیقه جون فدات، مش جاوید💪🏻جاوید: ولی داش سعید اونجا، اینجا نیستا! بنگ منگ تعطیله هاااا ؟ داش خلیل: جاوید دادا درسته ما باکلاس نیستیم ولی اداشو بلدیم دربیاریم….جاوید: دمتون گرم، کفتونه! ✋🏻 تیرهوایی دارین مشدی هستین دادا، لیانشامپو شیییییره🦁
یه نفر روی کامپیوتر اکانتت رو داره چک میکنه

چیکا کنم حالا

میشه فهمید کیه؟؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین