2777
2789
عنوان

بچه ها این ینی چی؟؟؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 48 پست
یعنی موبوگرامت رو دو تا گوشی فعاله گوشی قبلیت نیست احیانا ؟

نه 

امروز مخاطبامو خود به خود تو گروه های چرت اد کرده

دیلیت اکانت کنم 

بعد به مدت دوباره نصب کنم 

بازم میتونه هک کنه؟؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره زود بزن پایان دادن به تمام نشست ها

میزنم

میگه باید صبر کنی 

چند ساعت دیگه امتحان کن

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
چیکا کنم حالا میشه فهمید کیه؟؟؟؟

اسم مدل لپتاپ و اسم برنامه ای ک استفاده میکنه زیرش نوشته شده ببین میتونی بفهمی کی این مدل لپتاپ رو داره؟ 

حتی همین چنددقیقه پیش هم داشته اکانتت رو چک میکرده ساعت6:04 دقیقه

باید بزنی روی پایان دادن به تمامی نشست های دیگر

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
نه  امروز مخاطبامو خود به خود تو گروه های چرت اد کرده دیلیت اکانت کنم  بعد به مدت دوبار ...

رمز دوم بذاز اسمش رو تو قسمت تنظیمات یادم نیست دیگه اصلا نمیتونه وارد اکانتت بشه اونا رو هم غیر فعال کن دسترسیش قطع میشه

بزن پایان دادن ب تمام نشست های فعال

قبول نمیکنه

میگه چند ساعت دیگه دوباره امتحان کن

نمیشه فهمید کیه؟؟؟

نه  امروز مخاطبامو خود به خود تو گروه های چرت اد کرده دیلیت اکانت کنم  بعد به مدت دوبار ...

تو چرا تل اصلی نصب نکردی؟ اینا خطرین نصب نکنین

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

قبول نمیکنه میگه چند ساعت دیگه دوباره امتحان کن نمیشه فهمید کیه؟؟؟

پس تازه وارد اکانتت شده

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اسم مدل لپتاپ و اسم برنامه ای ک استفاده میکنه زیرش نوشته شده ببین میتونی بفهمی کی این مدل لپتاپ رو د ...

نمیدونم که

باشه رمز دوم میزارم الان

ولی پایان دادن به نشست رو میزنم میگه چند ساعت دیگه امتحان کن

غیر فعالش کن گوشی قبلیت نیست؟ 

نه

نمیدونم که باشه رمز دوم میزارم الان ولی پایان دادن به نشست رو میزنم میگه چند ساعت دیگه امتحان کن

چه ادم پروییه هرکی هست 

رمز دوم بذار ببین درست میشه

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم.