2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو‌کنترل کن ،حق داری ولی باارامش به تفاهم برسین

من بی‌نقص نیستم؛ نه!!! همیشه‌ی خدا، پا توی لجن می‌گذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم می‌فهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفته‌ام، و آن این است که چطور کفش‌هایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...

ببین بچه رو وارد این بحثا نکن اون طفلی وهمینطور بچه شما هیچ تاثقصیروگناهی ندارن بنظرم ازهیچ احدی هیچ انتظاری نداشته باش خیلی اذیت میشی اینجوری .هیچکس به اندازه محبتی که کردی محبت بهت نمیکنه بدی نکنه پیشکشش…ولی رابطه شوهرتو بااون بچه خراب نکن اون بزرگ بشه همه اینارویادش میمونه گناهی نداره مادرپدرش شعورندارن که

همه عاشق بچه منن جاریم همیشه سعی میکنه روبچم عسب بذاره کلی مشکل داریم‌ازاول که عروس این خانواده شدم پشت سرم‌کلی دروغ گفته حالامن چطور ازبچم بزنم‌بدم‌بچه اون

والاحق داشتی خب اونام بایدجبران کنن اصلاازاینجورآدماخوشم نمیادکه فقط چشم خوردن دارن ولی یه بارنمیگن جبران کنیم اه اه حالم بدشد😡😡😡

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست

بنظرم حق با توعه ولی واکنشت خیلی زیاد بود به شوهرت منطقی بگو که اونا کاری برای بچمون نمیکنن منم دوست ندارم واسه بچه اون کاری کنیم اگر قانع نشد بگو حداقل ببرش بیرون فقط یه بستنی پفکی چیزی بخر زیاد خرج نکن  

چطور ازسرش انداختی این عادت رو

بهش گفتم خجالت نمیکشی تو جیب من پول نمیزاری به بچه برادرت وسایل میخری داداشت فکر میکنی اینطوری با بچه تو رفتار میکنه خودتو نکش بد حالت میگیره اگ بازم وسایل بخری دیگ نیا سمت من خوشم نمیاد نشست سرجاش