2777
2789

بچا چی میدونید از این بیمه آیا خوبه یانه

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سابقه بیمه اصلا نداری؟ چند سالته

اصلا نه خودم سابقه بیمه دارم نه شوهرم ولی این قیمتش کمتر بود بیمه بشم اما توی اینترنت زده بود برای بارداری واینجورچیزا نمیتونید از بیمه استفاده کنید

شما خودتو بیمه میکنی برجی ۵۰۰ تومن امسال پرداخت میکنی بعد سی سال بهت باز نشستگی میدن اگه دفترچه بیمه هم بخوای باید یه مبلغی بیشتر بدی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

سوال منم هست قیمتش چنده؟ماهی چقد.تا چند سال؟لایک کنید گم نکنم

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
شما خودتو بیمه میکنی برجی ۵۰۰ تومن امسال پرداخت میکنی بعد سی سال بهت باز نشستگی میدن اگه دفترچه بیمه ...

عزیزم من میخام اقدام به بارداری کنم بعد از یه جاخوندم هزینه های بارداری را این بیمه قبول نمیکنه درسته؟؟ 

سوال منم هست قیمتش چنده؟ماهی چقد.تا چند سال؟لایک کنید گم نکنم

من پرسیدم ماهی520اگه درمان هم بخای به ازای هرنفر92تومن بیشترمیدی

میخاستم شوهرمو بیمه کنم بعد دیدم قیمتش بالا هست بعدگفتن زنان خانه دار هم میشه بشید کمتره قیمتش

عزیزم من میخام اقدام به بارداری کنم بعد از یه جاخوندم هزینه های بارداری را این بیمه قبول نمیکنه درست ...

نمیدونم دفترچه هاش شامل چه خدماتی میشه چون استفاده نکردم 

ولی بری کارگذاری بیمه بهت میگن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
نمیدونم دفترچه هاش شامل چه خدماتی میشه چون استفاده نکردم  ولی بری کارگذاری بیمه بهت میگن

ممنونم عزیزم