2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیلی بابای من چهارتا رگش گرفت،قلب،سه هفته خورد،کامل باز شد،ازمایشم داد همه چیش نصف شده بود ..........بابای من بشدت مخالف بود،ولی چون میترسید از عمل قبول کرد.الان ب همه دوستاش گفته توو فامیلمون سه نفر دیگه اینکارو کردن خب چرا تست نمیکنی از همون روز دوم خیلی واضح شخص خودش میبینه چطو داره حالش بهتر میشه
💖 Give this world good energy
تازه بابای من یکی از رگ های پاش هم در حدی گرفته بود ک موهای پاش کلا ریخت عینه عموی خدا بیامرزم مامانم میگفت عموتم اینجوری شد و سکته کرد ولی الان بابام ازمایشاش توووووپه چشم نخوره چون هر سه ماه یبار سه هفته میخوره و تموم بابای من از اون سیگاری های درجه یک هستا روزی سه پاکت! ناراحتی قلبی هم داره حالا کلسترول ایناش ۵۶۰ بود شد ۲۴۰ هنگ بودیم بازم خودتون میدونید
سیر و لیمو شیرازی وقتی باهم ترکیب میشن خاصیت شدید چربی سوزی درون رگ رو دارن واسه همینه نباید بیشتر از سه هفته خورده شه وگرنه دیگه خراب میکنه بابای من دیگه نمیتونست تا دسشویی بره،ولی روز چهارم پنجم رفت توو خیابون پیاده روی تا اینکه هفته سوم کامل راه میرفت کامل! الانم ک دیگه اصن انگار همون ادم نیس عموهامم بدجور سیگار میکشن ولی اونا هم دارن میخورن
موقع عمل فقط یه استند میزارن،ک رگ گشاد شه همین،چیزیو درمان نمیکنن که که اونم اگه غذا رعایت نشه ب مرور گرفته میشه باید بازم عوضش کنن ولی این سیر و لیمو دیواره رگ رو که اژ چربی تنگ شده میشوره چربیاشو و تمیز میکنه واسه همینه دیگه برنمیگردی ب حالت قبل حالا جالبه بابام شیش ماه بود نخورده بود،سه روز پیش خودش رفت درست کرد دوباره
ایشالا زودتر نتیجه بگیرن مریضتون و ب بقیه هم بگین توصیه میکنم شما هم مثل ما،ماهی فقط دو قاشق ازش بخورید تا بدنتون همیشه سالم بمونه،من و مامانم در ماه فقط دو قاشق میخوریم تا همیشه سالم بمونیم از نظر چربی و کلسترول و اچ دی ال و اینا
توو نت دقیق هست سی تا حبه سیر پوست بگیر با پنج تا لیمو شیرازی ،لیموها رو با پوسست بشور،قاچ کن،فقط هسته هاشو دربیار حالا اینارو باهم بریز توو میکسر یا همزن ما با همزن مخلوط کردیم،نداشتیم میکسر،بعد ک مخلوط کردی دقیقا پنج لیوان اب معمولی بهش اضافه میکنی میزاری رو‌گاز ،اولین قل رو ک خورد باید خاموش کنی،نباید بزاری رو گاز هی قل بخوره بعدشم همینو‌بریزین توو یه ظرف شیشه ای در دار ،توو یخچال،وسط غذا یا بعد غذا،کسی ک گرفتگی رگ داره سه قاشق غذاخوری بخوره یعنی روزی سه قاشق مهم نیس پشت سر هم سه قاشق رو میخوره یا طول روز میگم با غذا چون شاید طعمشو‌ دوس نداشته باشه فقط هم سه هفته
فقط حواست باشه لیمو‌باید با پوست باشه ها اونم لیمو شیرازی نه لیمو‌سبز لیمو شیرازی همین بزرگ و‌زرد رنگاست گفتم ک کامل گفته باشم زیادم رو قیافش حساس نشین ما میکسر نداریم لیمو و سیر کامل له نمیشه،ولی بابام چون معجزه اش رو دیده میگه بیخیال مهم فایده اشه تا قیافش
تازه بابای من هفته اول همش میومد میگفت کاملا حس میکنم درونم داره یه چیزایی میشه،میگفت حتی تاری دیدم خوب شده رنگ و روشم خیلی سیاه شده بود هی باز میشد رنگش راه رفتنشم دیگه گفتم