2777
2789
عنوان

میخوام جدا بشم

224 بازدید | 11 پست

سلام

7 ساله ازدواج کردم و ثمره ازدواجمون یه دختر 3 ساله س،تصمیم به جدایی دارم و فقط مامان و بابام میدونن،فقط میخواستم بدونم در چه صورتی میتونم حضانت بچه مو تا ابد بگیرم؟!به نظرتون اگه بهش بگم مهریه مو میبخشم در ازاش حضانت بچه مو کلا بهم بده روش خوبیه و جوابه؟!

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

چرا میخوای جدا شی 

حضانت رو میتونی بگیری ولی ولایت رو نه اگر ازدواج مجدد هم بکنی میتونه بگیره ازت بچه رو

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه چون میتونه بگه اوکی بعدبزنه زیرش حتی اگرثبت دفتری بشه اینجوری هم بچه هم مهریه ات روباختی....

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

شیوه خواندن نماز از کتاب جمال‌الاسبوع سیدبن‌طاووس:

چهار رکعت (دو نماز دورکعتی)

در رکعت اول بعد از حمد ۱۱ بار سورۀ توحید

در رکعت دوم بعد از حمد ۲۱ بار سورۀ توحید

در رکعت سوم بعد از حمد ۳۱ بار سورۀ توحید

در رکعت چهارم  بعد از حمد ۴۱ بار سورۀ توحید

بعد از سلام نماز دوم ۵۱ بار سورۀ توحید

۵۱ بار «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد» را بخواند

و سپس به سجده برود و ۱۰۰ بار «یاالله» بگوید و هرچه می‌خواهد از خدا درخواست کند.

از راه قانونی دردسر داره اینو بخون خودش حضانت بچه رو بهت میده

اول اینکه اصلا نقطه ضعف نشون نده که بچتو میخوای

چون بفهمه هر کاری میکنه که بچتو بهت نده

بگو بچتم مال خودت فقط مهریه میخوام اونم که نمیده

بعدا بگو بچمو برمیدارم به جای مهریه اونوقت به راحتی بچتو میده بهت

سلام عزیزم

حضانت تا۷ سالگی با مادر و دختر ۷ تا نه سالگی با پدر هست و مابقی تحت تصمیم خود دختر هست.

اگه طلاقتون توافقی باشه و همسرتون اذیت کن نباشه شرط بخشیدن مهریه خوبه.میتونین حضانت تام بگیرین ،مشروط نگیرین.

ولی اگه منطقی نیست باید با یه وکیل خیلی خوب انقدر سر مهریه اذیتش کنین و ببرین و بیارینش تا راضی بشه.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

توانایی بزرگ کردن دخترت و داری؟  دخترا خیلی به پدر وابسته ان. چرا میخای جدا شی؟ تا اخر عمر بازم باید مدام در ارتباط باشی چون بچه مشترک هست مگر دو شهر متفاوت باشین که دیگه رابطه ها کمتر بشه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
چرا میخوای جدا شی  حضانت رو میتونی بگیری ولی ولایت رو نه اگر ازدواج مجدد هم بکنی میتونه بگیره ...

ولایت؟؟؟

یعنی چی

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

نه چون میتونه بگه اوکی بعدبزنه زیرش حتی اگرثبت دفتری بشه اینجوری هم بچه هم مهریه ات روباختی....

چرا وقتی دفتری بشه و قانونی بشه باید بتونه بزنه زیرش؟

ولایت؟؟؟ یعنی چی

حق خروج از کشور بچه رو نداری

اجازه ی ازدواج با پدر هست کارهایی که همچنان باید پدر حضور پررنگ داشته باشه

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم