2777
2789

بچه ها خواهرم عقد مرده ۶ماهه دیگه عروسیشه ،برای همه لوازمش مامانم شوهرش رو برده باهم پسندیدن خریده ،دیروز رفتن لوازم پلاسکوشو بخرن مادرشوهرشم برده ،از اونور رفتن لوستر باز مادرشوهرشم بوده در همه چی بوده با در همه چی 

من خیلی حرص میخورم یک ذره هم حسودی نیکنم یادمه تو انتخاب مبلام ،میگفت به شوهرت نگو داماد چرا باید بیاد 

اما تو مبلای خواهرم داماد هم بوده که هیچ تو پلاسکو ظرف دیس و ..همه چیزش بردنش واقعا اعصابم خراب میشه وقتی میگم حالا چرا اونارو میبرید میگه چه اشکالی داره،اونا تو انتخاب کاغذ دیواری خونه از خواهرت نظر گرفتن و ...

به نظرتون کار خوبی میکنن؟من بد میگم؟

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

آره بد میگی،چون میبینی برای نظرت ارزشی قائل نیست و درواقع زندگی خودشه ولی بازم اصرار داری که راه رو نشونش بدی ،ولش کن یه موقع خودش میفهمه که اونی که پول نمیده حق نظر دادن نداره

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

وا کار خواهرت خیلیبیی اشتباهه 

من که همسرم اصلا نظر نمیده درمورد وسایلام

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منه بدبختی ک واسه مبلام مامانم گیر داد شوهرمو ببره یکماه با مامانم قهر کردم ب نشونه اعتراض ک چرا میخای ببریش ب اون چ ربطی داره😐✋🏻

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
اونا باید تو وسایل و خونه نظر خاهرتو بپرسن ولی عروس چرا باید دامادو ببره واسه خرید😒 زیادی رو میدن ...

خیلی حرص نیخورم خیلی شوهر جهنم مادرشوهرشم میبرن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
منه بدبختی ک واسه مبلام مامانم گیر داد شوهرمو ببره یکماه با مامانم قهر کردم ب نشونه اعتراض ک چرا میخ ...

منم میگم داماد چرا باید بره حالا رفت مادرشوهره رو چرا میبرید 

دیگه رد دادم

آره بد میگی،چون میبینی برای نظرت ارزشی قائل نیست و درواقع زندگی خودشه ولی بازم اصرار داری که راه رو ...

بخدا اصلا دیگه اهمیت نمیدم و نخواهم پرسید چیکار کردید چی خریدید اعصابمو با رفتاراشون خراب میکنن 

وقتیم ویزی میگم میگن یک خواهر بیشتر مگه داری چرا حسودی میکنی

پدرم میگم هربار میاد تو دلم داغ میزاره میذه با خرفاش 

من نمیدونم مگه من چی میگم بخدا اعصابم ازشون خرابه 

بیخیال  ی روز میفهمن ک چقد اشتباه کردن رو دادن بهشون

اونروز مادرم میگه بابات به ظرفا و مبلا چک داده بعد عروسب چکارو باید بدهد

بعد خ.اهرم تند تند از ای نستا لوازم تزیینی میخره میگم بابا اخه اونا هنوز نیاز نیستن که بعدا بخر میگه نه و فلان ،به بابام برگشتم گفتم میگن گرونی و ندارسم  ولی بهترینارو میکنن و میخرن از هیچی وا نمیدن ،بعد بابام بعد رفتنم میگع تو دلم داغ میزاره با خرفاش ،مگه من چی گفتم آخه ،میگه یعنی من میگم برای اون کردید برا من نه 

بخدا نصفشم برا من نکردن به زبون نمیارم

بخدا اصلا دیگه اهمیت نمیدم و نخواهم پرسید چیکار کردید چی خریدید اعصابمو با رفتاراشون خراب میکنن  ...

شاید تلخ گفتم،ببخش،ولی خدایی من تا ته این راه رو رفتم و نمیشه برای کسی دلسوزی کرد دیگه،انگار هر کسی باید خودش سرش به سنگ بخوره تا باور کنه درد داره،خواهرت هم یه روز بیدار میشه از خواب،تو وظیفه داشتی بگی که گفتی،تمام

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

شاید تلخ گفتم،ببخش،ولی خدایی من تا ته این راه رو رفتم و نمیشه برای کسی دلسوزی کرد دیگه،انگار هر کسی ...

ممنون

اونروز مادرم میگه بابات به ظرفا و مبلا چک داده بعد عروسب چکارو باید بدهد بعد خ.اهرم تند تند از ای ن ...

بیخیال باش عزیزم

واضح دارن فرق میزارن ولی چ کنی 

هیچی نگو ک میشی ادم بده