2777
2789

دوستان میدونم سوراخ کردم نی نی سایت رو بسکه سوال پرسیدم 😂بخدا من داستان اون مار گزیده ام که از ریسمان سیاه و سفید هم میترسه😅حالا کسی بوده اوایل بارداری ران پاش و گاهی لگنش درد بگیره ،از سر شبی درد گرفته یه ساعتی ول کرد باز دوباره شروع شده بخصوص روووون پاااااام فقطم پای راستم

تو بارداری دردهای عجیب و غریب زیاد میاد     آره این درد هم عادیه معمولا به یه وضعیت خاصی د ...

آخه اواخر بارداری بنظرم طبیعیه ولی الان هنوز شش هفته هم نشده عجیب نیست ؟شما تجربشو داشتین ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه ماه اول بارداریم اصا نمیدونستم باردارم مرتبا عادت میشدم ولی عین ۳ ماه از درد و ویارایی ک داشتم مردم چنتا دکترم رفتم سونو نوشتن گفتن کیسته بعد ۳ ماه درد و حالت تهوع تازه متوجه شدم ولی خب طبیعیه من الانم ک ماه اخرمه همچنان درد دارم خیلی شدید تراز اوایل

آره طبیعیه 

ما بهش میگیم باد کلاف 

هراز گاهی این باد کلاف یه جایی از بدنت میفته،پا،دست،شونه،کمر،دندون 

تا به سلامتی ۹ماهت تموم شه و نی نی بیاد.دیگه انقدر سرت شلوغ میشه یادت میره جاییت درد داره یا نه

آخه اواخر بارداری بنظرم طبیعیه ولی الان هنوز شش هفته هم نشده عجیب نیست ؟شما تجربشو داشتین ؟

آره منم سر بارداری دومم اینطوری بودم از همون هفته های پایین. لگن و رحم در حال تغییر شکله طبیعیه

من سه ماه اول بارداریم اصا نمیدونستم باردارم مرتبا عادت میشدم ولی عین ۳ ماه از درد و ویارایی ک داشتم ...

وای چه عجیب بودین شما ،ان شا الله بسلامتی زایمان کنین ولی این درد ران خیلی مزخرفه ک 

آره طبیعیه... هم واسه اعصاب میشه(استرس، ناراحتی، درگیری ذهنی) هم واسه تغییرات هورمونی و در هفته های بالاتر به خاطر فشار آوردن جنین

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
وای چه عجیب بودین شما ،ان شا الله بسلامتی زایمان کنین ولی این درد ران خیلی مزخرفه ک 

مزخرف ک خیلی چیزا داره  تو ماه های اخری جاهاییت درد میگیره اصا نمیدونی اونجاها وجود داشته تو بدنت🤣

مرسی عزیزم ،خوب میشه یا تا آخر بارداری هست ؟

من تا آخر داشتم و گاهی نصفه شب چنان میگرفت و بیدارم می‌کرد جیغ میزدم و گریه...من تا آخر داشتم چون بچم کامل تو شکم بود، ذره ای تو پهلو نبود واسه همین ماه آخر کلا دو قدمم نمیتونستم راه برم، شل میزدم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
مزخرف ک خیلی چیزا داره  تو ماه های اخری جاهاییت درد میگیره اصا نمیدونی اونجاها وجود داشته تو بد ...

😅اخه این ماه های اول آدم هر علایمی میبینه استرس میگیره نکنه اتفاقی افتاده