2777
2789
عنوان

قرص ال دی

149 بازدید | 11 پست

برای خودم نیس یکی از اشناها تازه ازدواج کرده میخواد با قرص ال دی جلوگیری کنه میگه شنیده اگه تا قبل ی بار زایمان ال دی بخوری باعث نازایی میشه این درسته؟

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخیر من مجردم برا دفع کیست خوردم ال دی 

منم مجردی خوردم.بعد ازدواج رو گفتم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
نه ولي بگو زير نظر دكتر زنان مصرف كنه سرخود نخوره 

بهداشت قبلا از این قرص زردا میداد اونا اسمشون چیه؟از داروخونه گرفته دکتر زنان ک نمیده اصلا

بهداشت قبلا از این قرص زردا میداد اونا اسمشون چیه؟از داروخونه گرفته دکتر زنان ک نمیده اصلا

نميدونم من ال دي مصرف كردم فقط البته بعضياش شركتاش فرق داره ولي همون ال دي با يه اسم ديگه كه الان متاسفانه حضور ذهن ندارم

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔