2777
2789
عنوان

درمان واژینیسموس

5985 بازدید | 30 پست

سلام دوستای عزیزم.من واژینیسموس بودم و به روش آر اف ک جدیدا اومده طی 3 جلسه درمان شدم و ترسم ریخت کاملا و خداروشکر تونستم با همسرم رابطه داشته باشم. اگر این مشکل رو دارید تو گوگل راجبش تحقیق کنید و دکتری ک داخل شهرتون هست و ازین دستگاه استفاده میکنه رو میتونید تو گوگل پیدا کنید.من خودمم تو گوگل دکترم رو پیدا کردم.یک تاپیک دیگ هم وقتی درمان شدم زدم ولی گفتم ممکنه یک سری ها ندیده باشن.بخاطر اینکه خودم این درد رو تجربه کردم برای همه واژینیسموسی ها ناراحتم و دلم میخواد همه خوب بشن.گفتم تجربم رو در اختیارتون بزارم.تاپیک قبلی بیشتر توضیح دادم راجب این روش.بازهم سوالی بود بپرسید حتما جواب میدم.به امید خوب شدن همه واژینیسموسی ها  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحالا نشنیده بودم،،خداروشکر ک خوب شدی

ممنون گلم تو مطب ک رفتم خیلیا رو مثل خودم دیدم و اولش احساس خوبی داشت ک فهمیدم تنها نیستم.ولی الان همش ناراحتم براشون.درد خیلی بدیهههههه ک امیدوارم خدا برا هیچکس نخواد

درمان واژینیسموس فقط باردار شدن و زایمان طبیعی هستش کلا دیگه انقباض ها میره 

اونهایی که هنوز بکارت دارن هم میتونن تو مطب بکارت رو بردارنالبته که انجام روشهایی که هست تو اولویته ولی اگه هیچ کدوم جواب نداد باردار شید و زایمان طبیعی و تمام کلا مشکل حل میشه

درمان واژینیسموس فقط باردار شدن و زایمان طبیعی هستش کلا دیگه انقباض ها میره  اونهایی که هنوز ب ...

عزیزم ترس از رابطه یعنی اصلا نمیتونی رابطه داشته باشی.بعضیا فقط یکم درد دارن ک اون بخاطر خشکیه و فک‌میکنن واژینیسموسن درصورتی ک اصلا نمیدونن چی هست.کسی ک واژینیسموسه فقط کافیه یک بار با اون دخول مواجه بشه دیگ اوکی میشه.آر اف عالی ترین روشه.حتی برا کسایی هم ک خشکی دارن فک میکنم درمان بشن چون بودن کسایی ک بعد چند سال زندگی برا خشکی و درد اومده بودن.کسی ک خشکی نداشته باشه دردی نداره اون درد خیلی خفیف اول رابطه هم بخاطر اینه ک اولشه ولی مهم اینه ک ترسه از بین بره امیدوارم یه روز همه خوب بشن.رابطه تو زندگی خیلی مهمه من خودم این 2 سال و اندی عذاب وحشتناکی میکشیدم با اینکه رابطه بدون دخول داشتیم اما واقعا روم تاثیربدی گذاشته بود الان خیلییییی حالم اوکیه.خداروشکر میکنم و ازش میخوام که همرو خوب کنه🙏🙏

ممنون از تاپیک خوبت  هزینه ی هر جلسه چقدر بود؟

قربون تو عزیزم.تا دو جلسه هر جلسه 2300.اگر باز خواستی دیگ بعدش جلسه ای 1 تومن.من 3 جلسه رفتم اوکی اوکی شدم البته بیشتریا با دو جلسه اوکی میشن ولی من جلسه سومم رفتم چون جلسه اولم صفحه  شکمی بود.دیگ خداروشکر خوب شدم.ولی کسایی ک از جلسه اول اون دستگاه داخل میشه دیگ دو جلسه کافیشونه.من چون میترسیدم دفعه اول گفتم شکمی باشه