2777
2789
عنوان

بیش فعالی خفیف

732 بازدید | 30 پست

دوستان پسرم خیلی باهوش ولی شیطونه . هرچی میخواد با جیغ و داد میخواد و پرخاش میکنه.دکتر گفت اگه زیاد‌کلافه ت کرد ۱/۴ ریسپریدون بده . کسی داده به بچه اش ریسپریدون؟ نتیجه گرفتین؟ عوارض داشت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دکتری براتون اینا نوشت؟ پسرتون‌جند ساله هست

بهمن ماه ۴ سال تمام میشه. روانپزشک کودک. گفت کاملا سالمه ولی یه جزئی بیش فعالی داره ولی خیلی باهوشه گفت. مشکلم جیغ و داد کردن و کم صبر بودنشه

دختر منم اونطوریه منم یه مدت میدادم یک چهارم صبح یک چهارم شب خوبه خوابشو تنظیم میکنه و آرومش میکنه&n ...

نتیجه گرفتین از دارو ؟ الان چطوره بچتون؟ به مرور فرق کرده یا بدتر شده؟

ریسپریدون دیدم به بچه های بیش فعال میدن و البته خواب آوره. . به نظرم یه دوره بهش بده ببین بهتر میشه یا نه  آخه بیش فعالی باید درمان بشه وگرنه تو سال‌های آتی میبینی درسش یهویی افت کرده آخه بیش فعالی عدم تمرکز میاره

دختر منم اونطوریه منم یه مدت میدادم یک چهارم صبح یک چهارم شب خوبه خوابشو تنظیم میکنه و آرومش میکنه&n ...

پسرم خوابش خوبه هر شب راس ساعت ۹ بدون دردسر میخوابه. دخترتون چند سالشه؟

ریسپریدون دیدم به بچه های بیش فعال میدن و البته خواب آوره. . به نظرم یه دوره بهش بده ببین بهتر میشه ...

دکتر و روانشناس تستهای زیادی گرفتم ازش گفتن مشکل عدم تمرکز نداره شکر خدا فقط مشکلش پرخاشگریه که اینم جزیی از بیش فعالیه ظاهرا

نتیجه گرفتین از دارو ؟ الان چطوره بچتون؟ به مرور فرق کرده یا بدتر شده؟

الان بهتر شده تقریبا پنج شش ماه دادم الان دیگه نمیدم خوب شده خوابشم تنظیم شده غذاشو هم خوب میخوره وای قبلا اصلا خواب عمیق نداشت شبا یه ساعت به یه ساعت بیدار میشد میگفت منو توی بغلت بگردون جیغ و دادمیکرد وقتی به حرفش گوش نمیدادم تازه دو سالش شده بود قرص دادم الان دو نیم سالشه دیگه نمیدم