2777
2789
عنوان

عروسی کردم ولی....

| مشاهده متن کامل بحث + 1758 بازدید | 58 پست

از اون طرف رد شدنی،  گوشیو بزار دم گوشت که یعنی با تلفن صحبت میکنی بعد بگو نه مامان نگران نباش،  میرم بعد شوهرم میاد دنبالم،  ی جوری بگو ک بشنوه

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خودم تو همچین موقعیتی قرار گرفتم رلم خیلی دوستم داره ولی شرایط ازدواج رو فعلا نداره از طرفی خاس ...

نمیگیره به نظرم این موقعیتو از دست نده

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.
اره دیگه از همین میترسم 

اصلا نترس اصلا شوهرت فهمیده باشه برمیگرده جوابشو میدهقضاوت نمیکنم اگه تقصیرخودش بوده ک کات کردین شوهرت بهش میگه ک لیقاتشو نداشتی ولی من داشتم ک مال خودم کردمش . اصلا نترس اصلا خیلی با اعتماد بنفس و سربالا باش بودی ک بودی گذشتته هیچ ربطی ب شوهرت نداره 

الان خودم تو همچین موقعیتی قرار گرفتم رلم خیلی دوستم داره ولی شرایط ازدواج رو فعلا نداره از طرفی خاس ...

عزیزم بنظرم تو همین ک فکر ازدواج با یکی دیگه افتاده تو سرت یعنی عاشقش نیستی واسه همین چرا الکی منتظر کسی بمونی ک عشقت نیس 

مثل بچه ها نباش و اونی که بیشتر باهات بازی میکنه رو دوس نداشته باش …. اوکی ؟! 😉
از اون طرف رد شدنی،  گوشیو بزار دم گوشت که یعنی با تلفن صحبت میکنی بعد بگو نه مامان نگران نباش، ...

اره ایول اینم خوبه .امروز با فامیلمون داشتیم حرف میزدم وایساده بودیم از کنار گوشم رد شدنی گفت زنگ بزن بعد خودش وایساده بوده داشت نگامون می‌کرد داشتم میلرزیدم ینی ک نکنه بیاد و آبرو ریزی کنه

اره ایول اینم خوبه .امروز با فامیلمون داشتیم حرف میزدم وایساده بودیم از کنار گوشم رد شدنی گفت زنگ بز ...

ب نظرم ی جوری غیر مستقیم بش حالی کن

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
عزیزم بنظرم تو همین ک فکر ازدواج با یکی دیگه افتاده تو سرت یعنی عاشقش نیستی واسه همین چرا الکی منتظر ...

احسنت ی جمله ی بسیار زیبا از چارلی چاپین هس میگه اگه بین دو نفر گیر کردی دومی رو انتخاب کن چون اگه اولیو واقعا میخواستی دومی در کار کار نبود . 

ازدواج کن با خواستگارت

اینو از کسی بشنو که خواستگار رو الکی و بخاطر کسی دیگه رد کرده و الان بعد چند سال پشیمونه

البته این تجربه منه و دوس ندارم روی این حرف دل کسی رو بشکونی