2777
2789
عنوان

عروسی کردم ولی....

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم ک امروز دستمو ک النگو حلقه داره ب سمتش گرفته بودم گفتم شاید بفهمه دیه بی خیال بشه

نه بابا،  با این چیزا متوجه نمیشه،  آخه حلقه ی حقه ی قدیمیه

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
عزیزم بنظرم تو همین ک فکر ازدواج با یکی دیگه افتاده تو سرت یعنی عاشقش نیستی واسه همین چرا الکی منتظر ...

دوستش دارم ولی شرایطش مالیش بخاطر مشکلاتی که داشته فعلا خوب نیست باید منتظر بمون تا شرایطو جور کنه میترسم بخاطرش همه موقعیتش هامو از دست بدم ولی خب من نگران اونم بیشتر چون تا حالا خیلی کارا برام کرده میترسم واقعا آهش تو زندگی منو بگیره 

چند وقته از  ازدواجت وکاتت  با اون میگذره

تقریبا دو ماه بعد اینکه با اون کات کردم ازدواج کردم و دوسال و نیم عقد بودم دوماهه ک عروسی کردیم .ولی فک کنم اون نمیدونه

من نمدونم چرا انقد از بعضی حرفای کاربرا حرصی میشم میخام دستمو تو گوشی کنم گردن کاربرو اونقد فشار بدم ک کبود شه؟

خب وقتی آدم متاهل میشه عایا درسته بره با اکسش بحرفه ک اره من دیگ شوور کردمو  نگام نکنو فلان؟

اصن نگا کنه ب تو چ؟

تو دیگه یه زندگی جدید داری اکس کدوم خریه

ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁
هیچی صددر صد به مامانش گفته ولی خواهرشوهرام با شخصیتن اصلا به روی خودشون نمیارن

من ی دوست دارم متاهل اونم دوس پسر داشت. تو محرم ی شب  با عروس عمو شوهرش ک فوضول و لجن باهم میرفتیم  هییت.ی پسره  هی اسم دوستم صدا میزد بیا کوچه پشتی  وای چقدر ترسید بعدش کلی خندیدیم

من ی دوست دارم متاهل اونم دوس پسر داشت. تو محرم ی شب  با عروس عمو شوهرش ک فوضول و لجن باهم میرف ...

😂😂😂پسره به دوستم پیام داده بود که پیام های منو به رویا بفرس نوشته بود تا آخر عمر منتظرتم حتی اگه ۱۰ تا بچه ام داشته باشی بازم قبولت دارم یماه پیش دست تو دست با نامزدش دیدمش حلقه هاشون برق میزد😂

وکیل مدافع حقوق زنان👊