2777
2789
عنوان

بیمه نیروهای مسلح

908 بازدید | 20 پست

من پدرم نظامیه 

من و همسرم رو به طور ازاد بیمه نیروهای مسلح رو برامون پرداخت میکنن و بیمه شدیم و جای دیگه ای بیمه نیستیم

الان همسرم میره سریه کار جدید وقراره بیمه بشن

بیمه نیروهای مسلح قطع میشه یا ربطی نداره؟

👀

زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.                                    +باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه!          پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)                                                                       باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️.                                                                            در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نفع خووتونه قطع کنین .کلا هم دوجا بیمه نمی کنن سیستمی قطع می کنن

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
خب مگه از محل کارش بیمه نیرو مسلح نشده دوجا کار میکنه?

بابای اسی بیمه شون کرده به صورت ازاد

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
به نفع خووتونه قطع کنین .کلا هم دوجا بیمه نمی کنن سیستمی قطع می کنن

نه قطع نمیکنن ما ۵ ساله پدرشوهرم بیمه ی نیروهای مسلح برامون رد کرده و دفترچه رو داریم

اما همسرم بیمه تامین اجتماعی هم رد میکنه برای بازنشستگی

ربطی نداره. بیمه محل کار برای سابقه کار هست. بیمه درمانی نیروی مسلح قطع نمیشه. البته فکر کنم از سمت محل کار مبلغی بابت بیمه درمانی تامین اجتماعی هم پرداخت میشه بپرسید از خود بیمه اگه اینجوری باشه چون شما احتیاج به بیمه درمانش ندارید میتونید درخواست بدین فقط بیمه کار واسشون رد بشه که مبلغی به خودتون برمیگرده البته مبلغش چشم گیر نیس ولی به هرحال پول خودتونه

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
پدرت بیمه جفتتونو پرداخت میکنه؟ خیلی بالاست، منم بابام نظامی ولی بیممون نکرد چون نفری 500 تومن جفتمو ...

من هم خودم میدم مال خودمونو اصلا روم نمیشه بگم این لطف رو بکنه در حقم خودم پرداخت میکنم