2777
2789
عنوان

شوهرم ميخواد خرج عمل خواهر زاده شو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3418 بازدید | 187 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه همه‌ی اینا برعکس بود شما تحمل میکردی؟  پس معلومه همه چیو یه طرف میخوای داداشت زن نگیره مجر ...

دقیقا اکثر کسایی ک داداشه مجرد خرج داده بهشون اصلا خوششون نمیاد از ازدواج طرف با زنش هم مشکل خواهند داشت 

مادرشوهر من واس برادرشوهرم زن نمیگرفت میگف ولش کن بذار حالا منو ببره بگردونه اخه اون همش میبردش مسافرت با خودش دوتایی و اینور و اونور خرید و...تا چهل سالگی مجرد موند و اخرم خودش اقدام کرد بیچاره ازدواج خوشی هم نداش نتونستن متوجه تفاوت مجردی و متاهلیش بشن 

وای چقد ذهنت خرابه چرا باید خرج منو بده یه داداش دارم کلا ده سال از من کوچیکتره واقعا چقدر ادمای ا ...

شما انسانی عزیزم پاینده باشی

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

ادبتم از حرف زدن وحکم صادر کردنت مشخصه گاهی هم باخودتون بگید شاید طرف مقابل ازم بزرگتر باشه

من بزرگتر بودن رو به سن و سال نمیدونم

جنبه تبادل نظر ندارید کسیو ریپلای نکنید

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ادبتم از حرف زدن وحکم صادر کردنت مشخصه گاهی هم باخودتون بگید شاید طرف مقابل ازم بزرگتر باشه

در ضمن کسی مثل شما نمیتونه راجع به ادب صحبت کنه✌️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
😁😁😁اونم یه مدلشه دیگه تو هیچی بهش نگو اون موقع که تو نبودی دیگه عزیز دلم

آخه اگه پولشو حیف و میل نمی‌کرد جمع میکرد برای خودش 

ما هم کمتر اذیت می‌شدیم تو عقد 

شوهرم خیلیییی به درد خواهر برادراش خورده 

خواهراش واقعا جبران کردن ولی داداشش نه 

خودش میگه حداقل عذاب  وجدان ندارم 😑😑😑😑

باز خوبه سر عقل اومده برای کسی تب می‌کنه که اونم براش مهم باشه 

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

دقیقا اکثر کسایی ک داداشه مجرد خرج داده بهشون اصلا خوششون نمیاد از ازدواج طرف با زنش هم مشکل خواهند ...

دخترم داداش من ازم ده سال کوچیکتره

کلا هم همین یکیو دارم

خرج خودشم نمیتونه در بیاره

چه برسه به من

من خودم کار میکنم درامد دارم

چه نیازی دارم به پول داداشم ؟

تازه هروقتم گیر میکنن که ما خواهر بزرگا کمک خرجیم

من میگم من جونمم برا داداشم میدم پول چیه ؟

خب شوهرمم حق داره واسه خواهر برادرش همین کارو بکنه

حالا حرفمو متوجه شدی ؟

در انتظارِ فرزند😍 باوان و باور اسمشونه و خدا به زودی بهمون میده، من مطمعنم💚 خدا جونم شکرت
وای چقد ذهنت خرابه چرا باید خرج منو بده یه داداش دارم کلا ده سال از من کوچیکتره واقعا چقدر ادمای ا ...

نه اصلا ذهنم خراب نیست

ولی شما چیزی که نوشتی همینو میرسونه

شاید طرز نوشتنتون صحیح نبوده

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
همتون وقتی بهتون میگن بی ادب همینو میگید شوهر کردن وحرف زدن وهیچی رو به سن وسال نمیدونید

باشه تو خوبی😂

ریپلای کن

نمیخونم دیگه

حوصله بحث با امثال شما رو ندارم

روز خوش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الآن ما از همه ماجرا خبر نداریم . مطمئن باش یه آدم عاقل هیچوقت این پولو واسه خودش نمیخواد و به عنوان ...

حقیقتش من بدون پیش زمینه نتونستم نظر بدم 

و تو زندگیم خیلی اینجور موردارو دیدم ک داداشه شاغل بوده پدره وضع مالی درستی تداشته کلا همش دلش برای خاهرش اینا میسوخته و همش خرج میدادخ بهشون فک میکرده وظیفشه اوناهم کمک نمیدیدن وظیفه میدیدن بعد ازدواج هم ادامه داشته از خرج زن و بچه زده داده ب خاهراش چون فک میکرده محتاج ترن اونا هم همه اه و ناله هاشون واس داداششون بوده 

چون خ این موردارو دیدم الانم این برداشتو دارم حالا بازم امیدوارم اینجوری نباشه ک خ مشکل میشه زندگی

یکی دیگه؟طرف خواهرشه قبل اینکه استارتر زنش باشه اون خواهرش بوده

خواهرش پدر مادر نداره..شوهر نداره...پدر بچه اینقدر بی عرضس خرج بچش دایی بچه بده.....اگه  قرار باشه تاخر عمر بشه عابر  بانک خواهرای مفت خورش غلط میکنه ازدواج میکنه بمونه ور دل اونا خرجشون بده..دختر مردم باهزار امید اومده تو زندگی ایناکه از صبح تا شب  سختی بکشه تا خواهرای مفت خور عفریتش هرروز پول رو‌پول بذارن و ماشین و و خونه بخرن و خرج بچشون یکی دیکه بده.....شوهرت خودتم از زندکیتون میزد میداد خواهراش بازم همین نظر داشتی

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

برای اینکه خونه داره ماشین داره ولی داداشش چی داره که ازش تقاضا میکنه؟پس معلومه عادت کرده شمارو نمی ...

کلا مثل اینکه عادت به حکم صادر کردن دارید. کلا هر جور راحتید عمل کنید . اما با راهنمایی اشتباه دیگرون رو به خطا نندازید 

سلام😊