2777
2789
عنوان

شوهرم ميخواد خرج عمل خواهر زاده شو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3418 بازدید | 187 پست
متاسفانه اصلا خواهرشوهر نیستم و نمیشم

خدارو شکر وگرنه یه دختر و خانوادش بددبخت میکردی

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر اگ زندگی کردنتم مثل مدیریت کردن تاپیکته ک ۵۰ میلیون ک هیچی اون خونه رم بفروشه بده خواهرش کمه😶

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
دقیقا اکثر کسایی ک داداشه مجرد خرج داده بهشون اصلا خوششون نمیاد از ازدواج طرف با زنش هم مشکل خواهند ...

منم یه خواهرشوهر دارم که عادت کرده از شوهرم پول بگیره ولی خداییش برمیگردونه نمیگم پس نمیده پس میده اما خیلی دیر 

با اینکه وضع شوهرش خیلی خوبه 

همین سه ماه پیش از شوهرم ۳۰تومن گرفت رفت النگو خرید البته به دروغ گفته بود واسه کار دیگه میخوام ولی بعد متوجه شدیم رفته طلا خریده هنوز پولو پس نداده

لجم میگیره واقعا

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
نه اصلا ذهنم خراب نیست ولی شما چیزی که نوشتی همینو میرسونه شاید طرز نوشتنتون صحیح نبوده

پسرای این دور و زمونه خرج خودشونم نمیتونن در بیارن تو این مملکت چه برسه به خرج دادنه بقیه

من خودم شوهر دارم

خودمم دستم تو جیب خودمه

داداشم داشته باشه سرش سلامت مال خودشه

من گفتم دلم نمیخواد یه دختری بیاد که بخواد به من بگه عفریته

در انتظارِ فرزند😍 باوان و باور اسمشونه و خدا به زودی بهمون میده، من مطمعنم💚 خدا جونم شکرت

همه رو انداخت ب جون هم با این تاپیکش و رفت.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
دقیقا اکثر کسایی ک داداشه مجرد خرج داده بهشون اصلا خوششون نمیاد از ازدواج طرف با زنش هم مشکل خواهند ...

وااقعا خواهرشوهرای خونه خواب کن اینحا دییدم میگن برادرمون خودش بی ماشین بمونه بی خونه بمونه ولی ما بهترینارو داشته باشیم..خدا به گرگ بیابونم قسمت نکنه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

یبار تو همچین تاپیکی یه خانمی بود اصرااااار داشت عروس چه حقی داره تو رابطه خواهربرادری دخالت کنه خواهرشه دلش میخواد فلانه و ازین صحبتا

خیلی بی منطق بود واسم عجیب بود حرفاش

من عادت ندارم تاپیکهای کسی رو بخونم اما اون روز کنجکاو شدم ببینم چرا این فرد اینطور بی منطق از خواهرشوهره دفاع میکنه

خلاصه دیدم طرف بنده خدا بواسطه یه مشکلی هیچوقت نیتونست ازدواج کنه و خب مسلما خودشو همیشه جای خواهرشوهر میذاشت نمیتونست از دید عروس ببینه واسه همین طرف اونو می‌گرفت

حالا هم فکر میکنم اینجا هم کسایی که با در نظر گرفتن صحت حرفای استارتر در مورد اینکه شوهرش تمام درآمدش رو قبلا صرف خانواده کرده و الان خودش در مضیقه س و همسر عقدی داره و ....حالاهم میخواد باز به خواهری که خودش مال و اموال داره کمک ۴۰ ۵۰ میلیونی کنه و اینطور که استارتر گفت کمک یعنی بازگشتی در کار نیست لابد کسایی هستن که در زندگی خودشون شبیه خواهرشوهر استارتر رفتار میکنن و از برادرشون انتظارات غیرطبیعی دارن یا یه همچین چیزی

🌷
دخترم داداش من ازم ده سال کوچیکتره کلا هم همین یکیو دارم خرج خودشم نمیتونه در بیاره چه برسه به من ...

حق نداره

اجازش رو زمانی داره‌ که همسرش مشکلی نداشته باشه

کلا زوجین تو کمک به اطرافیان حتی اگه از درامد جدای خودشون باشه در صورتی مجازن که باعث اختلاف روابط زناشویی نشه

چون ارجعیت حفظ رابطه ی زن و شوهره

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
دخترم داداش من ازم ده سال کوچیکتره کلا هم همین یکیو دارم خرج خودشم نمیتونه در بیاره چه برسه به من ...

چ ربطی داره من خودم دارم میگم خواهرشوهرم واس عروسیمون ب شوهرم پول داد و هیچ وقت هم نگزفت 

من کلا دارم راجب  استارتر حرف میزنم ن شما شما خودت میدونی اینجوزی نیستی چ احتیاجی داری ب من ثابت کنی اینو برای چی ب خودت میگیری این موضوعو 

اگ شما اینجوری ک خب اصلا این موضعا ربطی ب شما نداره دگ

کلا مثل اینکه عادت به حکم صادر کردن دارید. کلا هر جور راحتید عمل کنید . اما با راهنمایی اشتباه دیگرو ...

حکم برای کسی صادر نکردم ولی مثل اینکه شما عادت داری بپری وسط حرف کسی که اصلا طرف صحبت شما نیست

درضمن یکی که اینجا تاپیک میزنه میخواد نظرات و پیشنهاد های مختلف رو بخونه صرفا به حرف یک نفر گوش نمیده و عمل نمیکنه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
حق نداره اجازش رو زمانی داره‌ که همسرش مشکلی نداشته باشه کلا زوجین تو کمک به اطرافیان ح ...

بحث انسانیته عزیزم

ما همه یک خانواده ایم

در انتظارِ فرزند😍 باوان و باور اسمشونه و خدا به زودی بهمون میده، من مطمعنم💚 خدا جونم شکرت

اسی تواون تاپیکتم اشاره کردی خواهر شوهرات ازاوووون خونه خراب کنان