2777
2789
عنوان

شوهرم ميخواد خرج عمل خواهر زاده شو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3418 بازدید | 187 پست
من مجردم برادرم همیشه بهم پول تو جیبی میداد  از وقتی زن گرفت حتی نزاشتم دیگه بهم عیدی هم بده&n ...

عزیزززززم  چقدر حس خوبی بهت پیدا ‌کردم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم برادرم همیشه بهم پول تو جیبی میداد  از وقتی زن گرفت حتی نزاشتم دیگه بهم عیدی هم بده&n ...

خب افرین ب درک شما 

منم نگفتم همه گفتم اکثرا دگ چون ک معتقدم مدل شما هم انسان وجود داره ولی خب این چیزیه ک اکثرا میبینیم حتی من مثل شما ندیدیم تا حالا تا دلت بخاد اون مدلی دیدم ولی باز با مثبت اندیشی نگفتم همه اینجورن گفتم اکثرا

اینا بلاخره میفهمن کارشون اشتباهه ولی دیررر  دگ تا اون موقع کلی سرمایه از دست دادن

مثل همسر من تا مجرد بود هزینه های تحصیلی خواهربرادراشو میداد حتی عقد بودیم پایان نامه خودشو نصفه ول کرد هزینه پایان نامه داداششو داد اون درسشو تموم کرد و هزاران هزینه دیگه هیچی پس انداز نداشت موقع ازدواج ولی وقتی گرفتاری برای خودش پیش اومد همه اونا با اینکه مجردن و الان وضعشون خوبه کمکی نکردن تازه پز پولاشونم میدن مردا میفهمن ولی وقتیکه کار از کار گذشته

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
طرف دلش نمیاد ماشینش یه مدل پایین بیاد و همه چیز بهترین میخواد ولی راضیه خونه برادرش مخزوبه بمونه و ...

ببین خواهره نگفته داداش بیا پول بده که

شوهر استارتر خودش این پیشنهادو داده

بعدم نگفته بهتون میبخشم که

شاید قرضه مثلا دوماه دیگه برمیگردونن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
شما اول برو ببین من چی گفتم بعد اون کاربر در جواب کدوم حرف من گفته قضاوت بعد بیا نظرتو بگو من گفتم ...

خب عزیزم منم دارم میگم ادمای دل گنده هم از رفتار بد مخاطبشون دلشون کوچیک شده 

پس نگو دلتونو گنده کنین که انگار بخیل ترین ادمان 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
من ازونام که به خانواده شوهر کمک میکنن ولی مخالف حرفای استارترم چون پای عمل بچه وسطه اینم در نظر ...

شما جز اون دسته ای که با کمک کردن مشکل نداری اما استارتر نه 

روحیات باهم متفاوته ، هر چیزی حد و حدود داره ، چه محبت کردن چه پول دادن چه ..... و ربطی به بزرگ یا کوچک بودن دل نداره ، عقل این وسط حاکمه و‌حفظ روابط زوجین

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
عزیزززززم   چقدر حس خوبی بهت پیدا ‌کردم

فدات❤❤

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
خب عزیزم منم دارم میگم ادمای دل گنده هم از رفتار بد مخاطبشون دلشون کوچیک شده  پس نگو دلتونو گن ...

❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
شما جز اون دسته ای که با کمک کردن مشکل نداری اما استارتر نه  روحیات باهم متفاوته ، هر چیزی حد ...

من میگم الان جون اون بچه تو اولویته

بعدم استارتر مشخص نکرده این پول قرضه یا همسرش میخواد فی سبیل الله بده بره

خب اگه قرض باشه چه اشکالی داره؟برمیگردونن دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم قرضه قرض اگه مشکل داشته باشی دلت نمیخواد خانوادت کمکت کنن ؟ اگه خانوادت مشکل داشته باشن‌کمک ...

من از تاپیک استارتر با شما صحبت کردم ؟؟

خودم از استارتر پرسیدم قرض میخوان یا نه ، که رفت پیداش نشد ، به غریبه هم قرض بدیم موردی نداره چه برسه به خانواده

من در مورد کامنتی که نوشتی جواب دادم ، از چیزی صحبت کردی که نه در قانون و‌نه در دین حق نیست

حتی از نظر انسانی هم حق نیست چون در صورت برهم خوردن روابط زوجین حق انسان دیگه که همسره ضایع شده

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

من نظر خودمو میدم با احترام به همتون

همسر خودم از مجردی واسه پدرش کار میکرد و بجز یکم پول تو جیبی چیزی برنمیداشت تا وقتی اومد خاستگاری هم هیچ پس اندازی نداشت بعد ازدواج هم همین انتظار رو داشتن ولی من حتی با مشاور حرف زدم که همیشه اولویت با همسره همیشه.. ما جریان استارتر کامل نمیدونیم اما اگر پس میدن چه اشکال داره بنظرم حتی تشویقش هم بکنه و اینمه به همسرش بفهمونه ازین ب بعد خرجای زیادی داریم و خیلی نمیشه کمک کرد. و بچه ها میدونیذ کسی ک درشرف ازدواجه چقد خرج داره

واسه سلامتی نی نی هامون صلوات لطفا...😚
من میگم الان جون اون بچه تو اولویته بعدم استارتر مشخص نکرده این پول قرضه یا همسرش میخواد فی سبیل ال ...

منم از اسی پرسیدم قرضه یا نه 

اما از صحبتهای تاپیک مشخصه قرض نیست 

اگه قرض نباشه و پرداختش هم دراز مدت باشه واقعا بی انصافی در حق این زوجه ، چون اول زندگیشونه با کلی کم کاستی 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
منم از اسی پرسیدم قرضه یا نه  اما از صحبتهای تاپیک مشخصه قرض نیست  اگه قرض نباشه و پرداخ ...

عزیزم مگه خواهره گفته بیا پول بده؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مگه خواهره گفته بیا پول بده؟؟

ما از روابطشون خبر نداریم ، شاید این شیوه ی خواهر برای پول گرفتن از برادرش باشه 

شاید هم بی منظور گفته میخوام ماشینمو برای عمل بفروشم 

و خوده برادرش گفته میدم ، اما خواهر اگه عاقل باشه همچین پولی رو بدونه بازپرداخت  از برادرش نمیگیره ، حتی اگه برادرش تو زندگیش کم‌و‌کاستی نداشته باشه

اینا چیزای روتینی نیست که زن و مرد روشون حساس نشن و بیان بهم بگن که میخوام به فلان خواهرم ۵۰ میلیون کمک کنم و زن هم مشکلی نداشته باشه 

پس اگه قرض نباشه ، خواهرش خیلی سو استفاده گره 

و اگه زمان بازپرداخت طولانی مدت باشه ، با توجه به وضع برادرش خیلی بی انصافه 

اگه هم زود پس بده پس مشکلی نیست

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌