2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا نه نهایت قبول کنن یه معلم جایگزین خودت بیاری مثلا از معلمای بازنشسته... حقوق اون چند روز معلم ...

چقدر بد. این چ رشته ای بود من قبول شدم اخع. نمیشه مرخصی گرفت مثلا بدون حقوق ؟ اصلا راه پیشرفت تو این رشته چیه!

مرخصی بدون حقوق میدن ولی بازم بستگی به موافقت اداره داره که معمولا با توجه به کمبود نیرو موافقت نمیکنن

ارشد دانشگاه فرهنگیان هم هست که کلاساش اخر هفتست و برای یک سری رشته های خاص

میزاره اداره؟ 👩🏻‍🦯

یکی از همکارای همسرم معلم ابتدایی هست ایشون روانشناسی میخونن البته فکر کنم میخوان دوباره لیسانس بگیرن در هفته دقیق نمیدونم چند روزش نمیتونه بره به جاش یکی دیگه از همکاراش میره ولی خب حقوق اون روزایی که نیستن رو میدن به اون 

چقدر بد. این چ رشته ای بود من قبول شدم اخع. نمیشه مرخصی گرفت مثلا بدون حقوق ؟ اصلا راه پیشرفت تو این ...

مگه میشه حالا به این رشته کار ندارم ولی برای ارشد خیلیا کارمندنیاسرکار میرن خب چیکار میکنن

دستهای زنانه بی‌سرو صدا ..خیلی چیزها را سرو سامان میدهند...
یکی از همکارای همسرم معلم ابتدایی هست ایشون روانشناسی میخونن البته فکر کنم میخوان دوباره لیسانس بگیر ...

بنظرت دوباره کنکور بدی میتونی این مدلی که شما گفتی کلاس مدرسه و دانشگاه رفتنو هندل کنی؟ من بابامم معلمه از این بابت مشکلی ندارم