2777
2789
عنوان

چی بگم به مادرشوهرم که متوجه بشه بهونه میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 56 پست
پسر خودشم یه طرف قضیه هست ، فقط برای عروس نیست که

من نمیگم کارش درسته. اما مقایسه که می کنم می بینم همون عروس هم وقتی که مادر شوهر کار داره نمیگه که شوهر من پسرشه و وظیفه داره. میگه فقط باید در خدمت من باشه ( در این سایت به وفور همگی دیدیم) در کل الان باید دعا کرد که هیچکس به اون یکی محتاج نشه واقعا روزگار بدی شده. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نشه ؟ برنج را کته کن که راحت باشی  خورش هم که راحته  پیاز را با غذا ساز خرد کن ،بقیه ...

خودت یبار امتحان کن ی دستی عزیزم ببین میشه یا نه

غذا ساز ندارم در هیچیو‌نمیتونم باز کنم هیچی نمیتونم خرد کنم....

خودت یبار امتحان کن ی دستی عزیزم ببین میشه یا نه غذا ساز ندارم در هیچیو‌نمیتونم باز کنم هیچی نمیتون ...

خودم امتحان کردم که بهت گفتم ، تازه حامله بودم هشت ماهه 

سرما هم خورده بودم 

مادر شوهرمم طبقه بالا بود 

من‌درست میکردم  فقط ظرف نمیتونستم بشورم  جمع میشد بیچاره شوهرم شبا همشو میشست

یبار امتحان کن ببین میتونی

اره ظرفارم همسرم میشوره خسته از سرکار میاد بیچاره بچمم ک تا میاد باید ببره بیرون

من نمیگم کارش درسته. اما مقایسه که می کنم می بینم همون عروس هم وقتی که مادر شوهر کار داره نمیگه که ش ...

واقعا این دو تا با هم فرق میکنه، عروس غذا رو درست میکنه برای مادر همسرش که هیچ مسئولیتی در قبالش نداره، مادر شوهر غذا رو درست میکنه برای پسر و نوش که در قبالشون مسئول هست، واقعا فرق این دو تا رو متوجه نمیشین،،؟!