2777
2789
عنوان

چی بگم به مادرشوهرم که متوجه بشه بهونه میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 56 پست

انشالله زودتر خوب بشید و زیر منت کسی نباشید. اما واقعیت اینه که توی این سایت وقتی مادرشوهر در این شرایط بوده دیدم که همه کاربرها به عروس یاد دادن که بهانه بیار و نرو. وظیفه تو نیست وظیفه دخترهاش هست. شاید مادر شوهر شما هم از طرف کسانی داره همین راهنمایی ها رو می گیره!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم گفتم که هوقع ندارم چون بعدا منت میشه سرم ولی چرا منو نفههم فرض کرده

تو سادی وقتی اون مریضه یا کاریش میشه میری کارهاشو میکنی یا غذا درست میکنی بهش دیگ خوبی نکن 

بیزارم ازت زندگی..... 
پس با کدوم دستش داره تایپ میکنه؟!😂

خب اگه یکی از دستاش صدمه دیده و مادرشم بهش رسیدگی میکنه کاملا طبیعیه که مادرشوهرش اصلا هیچ کمکی نکنه ....من که مادرم فوت شده و مادرشوهرم مطلقا کمکی بهمون نمیکرد با اینکه یک طبقه با هم فاصله داشتیم ....منم هیچ وقت گله نکردم ولی به موقع جبران کردم

عزیزم گفتم که هوقع ندارم چون بعدا منت میشه سرم ولی چرا منو نفههم فرض کرده

بیخیالش باشید خدا مادرتون رو براتون حفظ کنه سلامت باشن دیگه مادرشوهره اینجوریه مثلا خواسته بگه من به خاطر دوری راه نمیام شما هم میگفتید لازم نیست مادرم به من لطف دارن و کارهام رو انجام میدن 

عزیزم تو زندگی اگه یاد بگیری از کسی انتظار نداشته باشی خیلی حالت خوبتره.ولش کن وقتی نمیکنه یعنی دوست نداره و چرا مثلا خودتو درگیر اون میکنی و اعصابتو خراب میکنی. بیخیالش خداروشکر مادرت هست

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

انشالله زودتر خوب بشید و زیر منت کسی نباشید. اما واقعیت اینه که توی این سایت وقتی مادرشوهر در این شر ...

من واقعا توقع ندارم ولی اینکه منو بلانصبت خر فرض کردن ناراحتم 

ن یکی ولی خوب ی دستی نمیشه غذا درست کرد ک

ببین اینبار گفت بگو مامان توقعی نیست الهی خدا عمر با عزت به مامانم بده طفلک اگر نبود فلج بودم انشااله عمری باشه تو شادی براش جبران کنم هرجا هم نشستی تعریف کن مامانم خیلی کمکم کرد اگر کمک نمیکرد اسیر بودم 

بیخیالش باشید خدا مادرتون رو براتون حفظ کنه سلامت باشن دیگه مادرشوهره اینجوریه مثلا خواسته بگه من به ...

ممنونم انشالله مادرم تنش سلامت باشه همیشه

خودشونم همش میگن خوبه مامانت نزدیکته ما دوریم تاالان هزچی شده این بهونه رو میارن