2777
2789
عنوان

چی بگم به مادرشوهرم که متوجه بشه بهونه میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا این دو تا با هم فرق میکنه، عروس غذا رو درست میکنه برای مادر همسرش که هیچ مسئولیتی در قبالش ندا ...

خب مادرشوهرا غذا درست کردن برای پسرش و‌ نوه‌ش رو وظیفه عروسشون میدونن ،اگه مثلا مادر عروس

کمکش می کنه به دختر خودش کمک کرده نه پسر اون !

واقعا این دو تا با هم فرق میکنه، عروس غذا رو درست میکنه برای مادر همسرش که هیچ مسئولیتی در قبالش ندا ...

دقیقا مساله این هست که همون عروس که خودش مسئولیت نداره همسرش رو که کاملا هم مسئولیت داره از انجام وظایفش منع می کنه. قطعا اگر خودتون هم این کار رو نکرده باشید تاپیک های اینجا رو که خوندید ( مراقب باش شوهرت نره به پدر و مادرش کمک کنه. مگه نوکرشونه!!) در کل عروس و مادر شوهر هیچکدام در قبال هم هیچ وظیفه ای ندارند.نه الان از مادر شوهر توقع داشته باشید نه وقتی ایشون مشکلی پیش اومد براشون شما کاری انجام بدید. فقط یه یه سوالی. شما اگر مادر شوهرتون غذا درست کنه خودتون نمی خورید ازش و فقط همسر و بچه تون می خوره؟!! 

خب مادرشوهرا غذا درست کردن برای پسرش و‌ نوه‌ش رو وظیفه عروسشون میدونن ،اگه مثلا مادر عروس  کمک ...

درسته

من واقعا انتظار ندارم ولی حداقل یبار ب همسرم غذا میداد ولی منو خر فرض نمیکرد اخه بار اولشون نیس از بس سکوت کردم احساس میکنم راحت سرمو‌گول میمالن ب خیالشون فک میکنن خیلی خوبن من چیزی نمیگم این حس بدی میده بهم 

حالا اینسری میگم ک خدا ب مادرم سلامتی بده تو شادی براش جبران کنم

درسته من واقعا انتظار ندارم ولی حداقل یبار ب همسرم غذا میداد ولی منو خر فرض نمیکرد اخه بار اولشون ن ...

با این کار نشون داده که سختی و مشکلات تو‌ به من اصلاً مربوط نیست. اتفاقاً بهتر!  بالاخره سختی برای اونم پیش میاد دیگه شما هم میگی ببخشید راه دوره نمیتونم بیام ، خودتو اذیت نکن

دقیقا مساله این هست که همون عروس که خودش مسئولیت نداره همسرش رو که کاملا هم مسئولیت داره از انجام وظ ...

اونیم که نمیذاره شوهرش بره به خانوادش کمک کنه اونم داره اشتباه میکنه، چرا مسائل رو با هم قاطی میکنین، حالا چون قرار عروسم یکم بخوره به پسر و نوش بی توجهی کنه، این دیگه چه مدل استدلالیه، بله دبگه راحت ترین کار اینه واسه همه مسائل یه نسخه بپیچیم ،کاری که شما دارین الان میکنین، در حالی که با هم متفاوت هستن

اونیم که نمیذاره شوهرش بره به خانوادش کمک کنه اونم داره اشتباه میکنه، چرا مسائل رو با هم قاطی میکنین ...

تفاوت خاصی ندارند. این مسائل و روابط کاملا دو طرفه هست. اونی که کمک میخواد باید کمک کنه. اونی که کمک نمیکنه مطلقا نباید توقع داشته باشه. حالا رابطه خودتون و مادر شوهرتون رو خودتون بهتر از همه می دونید. اگر وقتی ایشون مریض بوده یا مشکل داشته کمک کردی الان داره کم لطفی می کنه اگر نه شما هم بهانه جویی کردید و گفتید عروس در قبال مادر شوهر هیچ مسئولیتی نداره پس الان هم نباید توقعی داشته باشید. انشالله زودتر سلامتی خودتون رو به دست بیارید که از کسی کمک نخواهید