2777
2789
عنوان

دیشب تا صب نخابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 40 پست
خودش در چ سطحی کارو پول داره ک از تو توقع شغل دهن پر کن داره  ببین یه چیزی بگم یادت باشه هیچ ا ...

معلم طرف ...بخاطر شرایطم اینجور میگ ایشون محردن من جدا شدم ...اره ارزش نداره من زیاد حساسم یسره حرص و جوش میخورم ..اون عوضی دیشب تا صب راحت کپید من تا صب نتونسم بخوابم ...همش ارزوم ک من قبول شم انوقت اون دنبالم بیاد اون ب پام بیفته ن من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنم الان تو مرحله آینده ساز زندگیتون هستید بهتره فکر کردن به رل و پارتنر و خواستگار رو بذارید کنار به درستون برسید. برای شما وقت زیاده.

بقول اونایی که ازدواج کردن بوی کباب نیست اونور پل دارن خر داغ میکنن.(جسارت به متأهلا نشه شوخیه)

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
معلم طرف ...بخاطر شرایطم اینجور میگ ایشون محردن من جدا شدم ...اره ارزش نداره من زیاد حساسم یسره حرص ...

عزمزم اون کسی هم من دوس داشتم متشخص بود حالا فهمیدم با چند نفر تو رابطه ک من نمیدونستم مهناز آرزو و سهیلا 🤣حالا ک فهمیدم دودستی تو سرم میکوبم میدونی عزیزم ازش جدایی خیییلی بهتره چون واست ارزش قائل نیس قشنگ با حرفاش میشه فهمید بعضیا فقد بفکر سواستفاده آن وقتت عمرت رو هدر نده بخاطر یه مشت آدم بی ارزش 

افكار و رفتار بچگانه

غزت نفس پايين

ميخواست زنگ بزنه نميخواست آپولو هواكنه كه تا ساعت ١١ منتظر بودي…خودتو دست كم نگير..نگرفت.. به درك..درستو بخون بخاطر خودتو آيندت نه بخاطر ازدواج كردن باآدمي كه ملاكاش باتو فرق داره

عزمزم اون کسی هم من دوس داشتم متشخص بود حالا فهمیدم با چند نفر تو رابطه ک من نمیدونستم مهناز آرزو و ...

چند سال باش بودی؟؟؟راحت ینی تونیی بزاری کنارش..چطور نیشه کم کم طرف ب شخم گرفت

چند سال باش بودی؟؟؟راحت ینی تونیی بزاری کنارش..چطور نیشه کم کم طرف ب شخم گرفت

راحت ک ن ولی خب ب خودم گفتم ارزش رو نداره چون الان با دخترای دیگه خوشه و من مث آدمای افسرده بودم الان دیه ب فکر آیندم و دارم درس میخونم