2777
2789
عنوان

دیشب تا صب نخابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 40 پست
[QUOTE=267189080]بخاطر اون نه بخاطر خودت یه رشته خوب قبول شو همین کافیه اونوقت دیگه تصمیم با خودته ب ...

هنوزم دیر نشده فقط درستو بخون مسیرتو عوض میکنه بهترینهارو برات آررو میکنم عزیزم

😔😔😔😔عقل ندارم خدا جاش کاه گزاشت 

خدا ...مسئول و مسببش نیست... 

عقل داری،خوبم. داری... ولی خام و بی تجربه هستی..اعتماد بنفس و عزت نفست پایینه...خودت باید به خودت کمک کنی..من از زمان دوستی با شوهرم تا الانی که مادر دوتا بچه هستم،فوق العااااااااده روزها و خاطره های خیلی خیلی قشنگی دارم با شوهرم...شوهرم هیییچوقت تغییر نکرد که سرد بشه باهام یا بی احترامی کنه ..تازه بیشتر از قبلم عاشقتر و وابسته ترم شده بهم...اما من هنوز دارم حسرت میخورم که چرا درسم رو ادامه ندادم؟چرا نرفتم سر کار ؟درصورتیکه از دوران دوستی تا الان شوهرم بهم ماهیانه پول میده و هیچی کم و کسر ندارم..‌‌ولی میگم کاش درسم رو ادامه داده بودم...

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاش میکنم بکشم ازش بیرون فقط عزاب میکشم منو دوس نداره اصلا

بلانسبت به گو ز ت که دوست نداره عامووو

همچی آش دهن سوزی هم نیس

کاربری سال ۹۷منو بهم برگردون نی نی یار محترم🥺😭خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🌿خدایا دعا میکنم هر کس در آرزوی مادر شدنه به زودی دامنشو سبز کن و فرزندی سالم و صالح به او عطا کن ...خدایا خواسته مارو در حکمت و صلاح خودت قرار بده❤️

وقتی این پسره از الان سرد برخورد میکنه و شرط میزاره برات،دورش رو یه خط قررررمز بکش...وگرنه یه زمانی مجبوری با گریه و خورد شدن شخصیت و غرورت و لطمه زدن به آیندت ،بزاریش کنار

ما راهنماییت کردیم و بقول معروف میگن تو مو میبینی و من پیچش مو!!

ماها این مسیر رو رفتیم...ضربشم خوردیم قبلا...فقط پشیمونی موند برامون...تو دیگه راه بعضی از ماهارو تکرار نکن...چون عواقبش یکیه!

خدا ...مسئول و مسببش نیست...  عقل داری،خوبم. داری... ولی خام و بی تجربه هستی..اعتماد بنفس و عز ...

ت هم خوشبختی خیلی زیاد ❤حداقلش کسی بوده همیشه بات خوب باش ...زندگیم پر از بدبختی و چاله چولس از ازدداج اولم بگم تا الان ک از فشار خواسگارای بدم ب ی پسر پناه اوردم دوخط محبت کرد فک کردم عاشقمه الان ک درگیزش شدم منو نمیبین سرد باهام ..تموم زندگی پر حماقت اشتباهه 💔

ت هم خوشبختی خیلی زیاد ❤حداقلش کسی بوده همیشه بات خوب باش ...زندگیم پر از بدبختی و چاله چولس از ازدد ...

خب پس همچین بی تجربه هم نیستی گلم...اگر ازدواج دومت هست خیلی خیلی باید حواستو جمع بکنی!

منم تا قبل از شوهرم چه احمق بازیایی که نکردم...چقدر به خودم لطمه زدم سر احساساتی بودن خیلی زیادم...منم کلی تاوان حماقت هام رو پس دادم...ولی بعدش واقعا خدا معجزه کرد برام الهی شکر...

ببین خیلیا تو ازدواج دومشون بیشتر از اولیشون اشتباه میکنن..چون دنبال تکیه گاه میکردن...دنبال این میگردن که خلاء های احساسیشون رو پر کنن...

خیلی عقلانی پیش برو...

برو پیش یه مشاور خیلی خوب...

😓😓😓😓خدا نصیب کسی نکن حال الان منو ...ممنون از راهنمایتتتت عزیزم

ان شاءالله که بهترین تصمیم و بهترین آدم ها سر راهت قرار بگیرن و خوشبخت بشی...اما برای خوشبخت شدنت نیازی نیست که حتما با یکی باشی...خیلی تلاش کن...خیلی سختی های روحی روانی رو به جون بخر ولی دست از تلاشت برندار که نتیجه ی شیرین تلاشت،هممممه ی این خستگی های چندین و چندسالت رو میشوره و می‌بره...

خودش در چ سطحی کارو پول داره ک از تو توقع شغل دهن پر کن داره 

ببین یه چیزی بگم یادت باشه هیچ احدی ارزش اشک ریختن نداره منم تا همین چن روز پیش حالم خوب بود اعضا عزیز نی نی سایت بخصوص شیوا خانم گل راهنماییم کردن الان دیگه تا ب ذهنم میاد میگم واسم مهم نیستی و دارم فراموشش میگنم چون هیج احدی ارزش نداره جز پدرو مادرت