2777
2789
عنوان

بدون پولو سرمایه چه کاری میشه

159 بازدید | 14 پست

راه اندازی کرد به نظرتون🤔

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیج اینستا

اینستا که شاخاشم دیگه درامد ندار ن با این وضع فیلترینگ فک کنم

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
😒😒😒دستفروشی کارگری.....

دستفروشی سرمایه میخواد😑

به نظرم حتی نمیشه سرت را بزاری رو زمین بمیری  چه رسه به کار

اره دقیقا قبر سنگ قبر خرما اینا پول میخواد🤔😁

باید بگردی در خودت هنر یا ایده جدید و یا پولسازی رو پیدا کنی بعد شریک سرمایه گذار پیدا کنی و یک قرار داد سفت و سخت ببندی که اگر کارتون گرفت هر کدومتون کار رو واسه خودش بالا نکشه انوقت کار از تو میشه سرمایه از اون 

مثلا تو خوب بلدی فینگر فود درست کنی مریم خانم هم کمی پول داره نمیدونه طلا بخره یا باهاش کار کنه تو با مریم خانم یک صفحه اینستا باز میکنین از مریم خانم پول میگیری وسایل کار میخاین توی آشپزخونه ما یا مریم خانم میپزین از طریق اینستا میفروشین بعد یک زیر زمین میگیرین بعد یک مغازه بزرگ بعد دیگه هر چی خواستین

ولی مهمه که نه تو و نه مریم خانم همدیگر رو دور نزنین و بهم صادق باشین

باید بگردی در خودت هنر یا ایده جدید و یا پولسازی رو پیدا کنی بعد شریک سرمایه گذار پیدا کنی و یک قرار ...

صفحه اینستا هم نشد میتونین کیک بپزین بدین به سوپر ی یا توی سایر سایتها تبلیغ کنین و بفروشین البته من مثال زدم برای هر هنری بگرد شریک سرمایه گذار پیدا کن

اره دقیقا قبر سنگ قبر خرما اینا پول میخواد🤔😁

طرفا ما قبلنا کسی که پول نداشت بده سنگ قبر بخره سیمان میریختن رو قبرش بعد مشخصاتش را مینوشتن روش😂😂😂😂

والا الان سیمان هم گرونه

کانال شعر و ادب 🌱✨️https://t.me/zoraghe_sheer
طرفا ما قبلنا کسی که پول نداشت بده سنگ قبر بخره سیمان میریختن رو قبرش بعد مشخصاتش را مینوشتن روش😂😂 ...

😁😁