میشه لطفا توضیح بدین برا ما منتظرا هم انگیزه و روحیه بشه
خیلی ممنون 🙏
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام. من بعد ۵سال اقدام باردار شدم. اندومتریوز پیشرفته داشتم، ۱بار عمل باز شدم، ۱بار لاپاراسکوپی، ...
ای جان خدا دخترتو حفظ کنه
برا منتظرا هم دعا کنین 🙏
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
و منی که دوباره بیبی چکم منفی شد 12روز بعد تخمک گذاری😐😐
منم امروز زدم ۹ روز بعد از تخمک گذاری منفی شد
دکترم میگف احتمل چند قلویی داری و ای یو ای انجام نداد هه🤧
سلام. من بعد ۵سال اقدام باردار شدم. اندومتریوز پیشرفته داشتم، ۱بار عمل باز شدم، ۱بار لاپاراسکوپی، ...
ببخشید هنوزم اندومتریوز دارین؟
اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام وهزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰ هدف اول ۸۰ هدف دوم ۷۶ هدف سوم ۷۲ هدف چهارم ۶۸حذف
درد پریود شدن نیست . پریود یه امر طبیعیه ک با دیرنش فقط ناراحت میشیم . درد اونجاییه ک خدا میده . ذوق میکنیم . نقشه میکشیم . حالت تهوع . اذیت . سختی بعد یهو قلبش می ایسته و سقط . انوقت دردش دیگه گرفتن رگهای قلب و چروک شدن صورت و حرف شنیدن ازین و اونه ک پسر ما ک مشکل نداره . توبرو درمان . قربون خدابرم ک بگی میده توی سطل اشعال میزاره ب یکی هم بی بی چکهای منفی توی سطل اشغال میده .
بچه اولو که آوردم بعدش سه تا سقط داشتم دکترا آزمایشو دیدن گفتن بچه رو بیخیال واریکوسل رو عمل کنید و به همین یه دونه قانع باشید پدر شوهرم فوت شد و شوهرم دو سال سرد سرد شد جوری که رابطه چهار ماه یه بار شد اونم به زور یهو تو همین روزای تلخ و سرد من متوجه شدم باردارم پسر اولمو باردار شد خیلی برامون شیرین بود.
درد پریود شدن نیست . پریود یه امر طبیعیه ک با دیرنش فقط ناراحت میشیم . درد اونجاییه ک خدا میده . ذوق ...
انشاالله به ابروی حضرت زهرا همین ماه دلت خوشحال بشه و از ذوق باورت نشه بی بیت مثبته
اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام وهزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰ هدف اول ۸۰ هدف دوم ۷۶ هدف سوم ۷۲ هدف چهارم ۶۸حذف