2777
2789
سلام گلم مرسی شما خوبی؟  من دکترخودم محمدرضا برنجیانه ۳تومن برا خودش میگیره بیمارستانم که همو ...

منم همونجور گیج موندم هنو. همون ک گف ۵ میگیره بیمارستانیم ک گفتم زنگ‌زدم ۳تومن.جمعا میشه ۸

سلام گلم مرسی شما خوبی؟  من دکترخودم محمدرضا برنجیانه ۳تومن برا خودش میگیره بیمارستانم که همو ...

دکتر سزارین کنه ولی پول زیر میزی نگیره بعدا خرجکرد و ببریم بیمه بهمون نمیده که نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر سزارین کنه ولی پول زیر میزی نگیره بعدا خرجکرد و ببریم بیمه بهمون نمیده که نه؟

فکرنکنم آخه مال ما تکمیلی نیس، یکی میگفت ببر ساتا هزینه رو میدن اصلا سردر نمیارم

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
فکرنکنم آخه مال ما تکمیلی نیس، یکی میگفت ببر ساتا هزینه رو میدن اصلا سردر نمیارم

برا ما مکمله تکمیلی نیس .منم نمیدونم .حالا زنداییم دکتر خودش معرفی کرد اون گف اصلا پول جدا نمیگیره برا سزارین .ولی نمیدونم بعد نامه ای ک بیمه میخواد میده یا نه

شما نیرو مسلح بودی دیگه؟

آره، من شنیدم اگه هزینرو با بیمه حساب کنن دیگه بعدا همونی که دادیم دوباره بهمون پرداخت نمیشه!

کلا گنگم تو این مورد 😁

آره، من شنیدم اگه هزینرو با بیمه حساب کنن دیگه بعدا همونی که دادیم دوباره بهمون پرداخت نمیشه! کلا گ ...

منم نمیدونم دیروز باز رفتم بیمه پرسیدم گف باید بیاری فاکتور دستور پزشک بدین سلزمان ببینیم میده یا نه

آره، من شنیدم اگه هزینرو با بیمه حساب کنن دیگه بعدا همونی که دادیم دوباره بهمون پرداخت نمیشه! کلا گ ...

حالا زنداییم دکتر خودش صحبت کرد اون گف پول نمیگیرم ک سزارین کنم بیمارستان مردم هم انجام میده اونجا زنگ زدم پرسیدم گف سزارین با دفترجه شما ۴تومن چ اجباری چ اختیاری.حالا فردا قراره بیام تهران پیش دکتره

حالا زنداییم دکتر خودش صحبت کرد اون گف پول نمیگیرم ک سزارین کنم بیمارستان مردم هم انجام میده اونجا ز ...

بسلامتی،ان شاالله که شرایطش خوب باشه برات😍

قربونت.زایمان کنیم راحت شیم از این استرس🤦🏻‍♀️

آره بابا ، حالا من استرس بیهوشیم دارم چون دیسک کمر دارم☹️

برا من ۸نوبت زد

الهی، هشتم زود نیس؟ بنظرم باید ۱۵ام میزد برات چون یک هفته بامن تفاوت داری 

کدوم بیمارستان میری ان شالله؟

اره خودمم حس میکنم زوده‌.مردم تو تهران

ان شاالله که خیره😍 

اسم نی نی رو چی میذاری؟