2777
2789

سلام گلم اگر می خوای کسری یا قائم سز بشی دکتر من تو این دوتا بیمارستان هست دسمزد خودش هم جدا اصلا یک قرون هم نمی گیره منم بهمن سزارین دارم دوتا قبلیم هم با همین دکتر و بیمارستان کسری بودم عالی خانم دکتر فرانک راسخ اگر دوست داشتی یه سر بهش بزن ان شاالله به سلامتی زایمان کنی

خدایا شکرت
سلام گلم اگر می خوای کسری یا قائم سز بشی دکتر من تو این دوتا بیمارستان هست دسمزد خودش هم جدا اصلا یک ...

اخه مال من دلیل پزشکی نیس و اختیاریه.یعنی نامه میزنه برا اختیاری و پول نمبگیره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یکی پیدا کردم بیمارستان امام علیم سز میکنه ک الان پرسیدم با دفترچه ما ۸۰۰

چقدر خوب😍

بیمارستان پارسا تهران خ ولیعصر هم میگن با دفترچه ما۲/۵میگیره، دکترمم۳تومن برا خودش☹️

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️

سلام بیمارستان نجمیه دکتر روحی پور نامه میده سه شنبه صبح ها نجمیه میشینه پنج شنبه ها پاکدشت درمانگاه مرجان 

من خودمم قرار هفته دیگ پیشش سزارین شم

بقول شاعر که می‌گفت :ز بس خندیدم و پنهان نمودم راز خود را ؛کسی باور ندارد در دلم ، دریای درد است :)

عه چقد میگیره برنامه؟شمام نیرو مسلح داری؟

گفت کلا ۱۱ تومن من نجمیه رو انتخاب کردم چون با بیمه اسیا قرار داد داشت ولی بهش گفتم قرار شده ی چیزی بزنه ک پول ندم بیمه قبول کنه

بقول شاعر که می‌گفت :ز بس خندیدم و پنهان نمودم راز خود را ؛کسی باور ندارد در دلم ، دریای درد است :)

گفت کلا ۱۱ تومن من نجمیه رو انتخاب کردم چون با بیمه اسیا قرار داد داشت ولی بهش گفتم قرار شده ی چیزی ...

یعنی خودش ۱۱ملیون میگیره برا خودش فقط بدون هزینه بیمارستان؟من یکی پیدا کردم ۵میگیره بیمارستان گلستان ارتش .این ۱۱تومن چ خبره 

سلام خوبی  دکتر و بیمارستانتو انتخاب کردی یا نه هنوز

سلام گلم مرسی شما خوبی؟ 

من دکترخودم محمدرضا برنجیانه ۳تومن برا خودش میگیره

بیمارستانم که همون پارسا رو معرفی کرده میگه ۲/۵میگیره با دفترچه ما، 

الان تماس گرفتم دقیق بپرسم کسی جواب نداد انگار واحد ترخیصش رفته بودن،

هی به شوهرم میگم بریم یه روز حضوری ببینیم همکاری نمیکنه😒

شما چیکارکردی؟

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️