الهام۸۹۹۲۹ مدیر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 766 عنوان دکتری ک تو نجمیه باشه و نامه سزارین بده | مشاهده متن کامل بحث + 3721 بازدید | 153 پست کسی میشناسه ؟یا تو ولیعصر یا نجمیه.بیمه نیرو مسلح دارم خیلی استرس دارم🥵 1401/10/12 | 18:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهام۸۹۹۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 766 الهی، هشتم زود نیس؟ بنظرم باید ۱۵ام میزد برات چون یک هفته بامن تفاوت داری کدوم بیمارستان م ... با تاریخ اخرین پریودم حساب کرد هفته دیگه یکشنبه هم باید برم پیشش اخرین چکاپ.شما چیکا کردی کارات درس شد؟
الهام۸۹۹۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 766 ان شاالله که خیره😍 اسم نی نی رو چی میذاری؟ زایمان کردی حتما بیا بهم بگو😍 منتظرما چشم حتما برای شمام خیر باشه ان شالله.رادین😍👶🏻
الهام۸۹۹۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 766 باید بیام خونه مادربزرگمو داییم اینا بمونم کیانشهر تا بیمارستان ۲۰ دقه راهه.شما کجای تهرانی؟
mermor عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 1537 باید بیام خونه مادربزرگمو داییم اینا بمونم کیانشهر تا بیمارستان ۲۰ دقه راهه.شما کجای تهرانی؟ من هنوز کارخاصی نکردم☹️این هفته میخواستم شوهرمو ببرم بیمارستانو ببینم که برادرشوهرم ماشین قراضشو آورد و مال مارو برد! موندم رو هوا و نرفتیم،من سمت نارمکم شرق، بیمارستانه سمت راه آهنه انتهای ولیعصر، خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
mermor عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 1537 چشم حتما برای شمام خیر باشه ان شالله.رادین😍👶🏻 ممنونم، عالیه😍 برا دوم برام سونوی وزن نوشته برم ببینم چطوره خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
الهام۸۹۹۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 766 من هنوز کارخاصی نکردم☹️این هفته میخواستم شوهرمو ببرم بیمارستانو ببینم که برادرشوهرم ماشین قراضشو آور ... ان شالله ک بهترین بیمارستان و دکتر برات اوکی بشه و زایمان راحتی داشته باشی و نی نی قشنگت بغلت کنی و حاصل این ۹ماه زحمتت و بگیری بغل
الهام۸۹۹۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 766 ممنونم، عالیه😍 برا دوم برام سونوی وزن نوشته برم ببینم چطوره من ۱۰ رفته بودم سونو وزن ۲۶۰۰بود.اسم نی نی شما چیه؟
mermor عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 1537 ان شالله ک بهترین بیمارستان و دکتر برات اوکی بشه و زایمان راحتی داشته باشی و نی نی قشنگت بغلت کنی و ... ممنونم عزیزم ان شالله توهم همینطور😍 چقدرم امسال سرده، حتما لباس گرم برای بچه و خودت زیاد وردار😘 خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
الهام۸۹۹۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 766 ممنونم عزیزم ان شالله توهم همینطور😍 چقدرم امسال سرده، حتما لباس گرم برای بچه و خودت زیاد ورد ... اره ممنون باشه.ب نظرت بعد زایمان میتونم بیام کرج یا باز کار دارن با بچه یا من ؟دوس دارم زود بیام خونه خودم
mermor عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 1537 اره ممنون باشه.ب نظرت بعد زایمان میتونم بیام کرج یا باز کار دارن با بچه یا من ؟دوس دارم زود بیام خون ... اسم نی نی من مهدیار😇 نه فکرنکنم با بچه و خودت کار داشته باشن، ان شالله فوری مرخصی، فقط میگن ده روزگی ببری دکتر برای چکاپ قلب اینا ولی اگه خصوصی باشه خودشون چک میکنن بعد زایمان، اونم باز بپرس، من برای اکو قلب جنین رفته بودم بهم گفت، خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
الهام۸۹۹۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 766 اسم نی نی من مهدیار😇 نه فکرنکنم با بچه و خودت کار داشته باشن، ان شالله فوری مرخصی،&nb ... به به نامدار باشه ان شالله.اره ب منم گفتن.شنوایی سنجی و تست خونی ک برا تیروئید و زردی میگیرن چی؟نمیشه کرج انجام بدم باید حتما بیمارستانی ک دنیا میاد باشه؟
mermor عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 1537 به به نامدار باشه ان شالله.اره ب منم گفتن.شنوایی سنجی و تست خونی ک برا تیروئید و زردی میگیرن چی؟نمیش ... ممنونم گلم،من شنیدم به بیمارستان ربط نداره، دکتر متخصص اطفاله که این کارا رو انجام میده،حالا خودت باید دکترشو پیدا کنی تو کرج، بازم پرس و جو کن یوقت اشتباه نگم 😘 خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
پانیداا عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 1282 اخه مال من دلیل پزشکی نیس و اختیاریه.یعنی نامه میزنه برا اختیاری و پول نمبگیره؟ بله گلم منم سزارین اولم اختیاری بودم نامه داد و خودش هم جدا پول نگرفت خدایا شکرت
الهام۸۹۹۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 766 بله گلم منم سزارین اولم اختیاری بودم نامه داد و خودش هم جدا پول نگرفت اسم دگتر؟
الهام۸۹۹۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 766 ممنونم گلم، من شنیدم به بیمارستان ربط نداره، دکتر متخصص اطفاله که این کارا رو انجام میده، حالا خود ... سلام چطوری .کارات ردیف کردی؟