2777
2789
الهی، هشتم زود نیس؟ بنظرم باید ۱۵ام میزد برات چون یک هفته بامن تفاوت داری   کدوم بیمارستان م ...

با تاریخ اخرین پریودم حساب کرد هفته دیگه یکشنبه هم باید برم پیشش اخرین چکاپ.شما چیکا کردی کارات درس شد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بیام خونه مادربزرگمو داییم اینا بمونم کیانشهر تا بیمارستان ۲۰ دقه راهه.شما کجای تهرانی؟

من هنوز کارخاصی نکردم☹️این هفته میخواستم شوهرمو ببرم بیمارستانو ببینم که برادرشوهرم ماشین قراضشو آورد و مال مارو برد! موندم رو هوا و نرفتیم،

من سمت نارمکم شرق، بیمارستانه سمت راه آهنه انتهای ولیعصر،

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
چشم حتما برای شمام خیر باشه ان شالله.رادین😍👶🏻

ممنونم، عالیه😍 برا دوم برام سونوی وزن نوشته برم ببینم چطوره

من هنوز کارخاصی نکردم☹️این هفته میخواستم شوهرمو ببرم بیمارستانو ببینم که برادرشوهرم ماشین قراضشو آور ...

ان شالله ک بهترین بیمارستان و دکتر برات اوکی بشه و زایمان راحتی داشته باشی و نی نی قشنگت بغلت کنی و حاصل این ۹ماه زحمتت و بگیری بغل

ان شالله ک بهترین بیمارستان و دکتر برات اوکی بشه و زایمان راحتی داشته باشی و نی نی قشنگت بغلت کنی و ...

ممنونم عزیزم ان شالله توهم همینطور😍 

چقدرم امسال سرده، حتما لباس گرم برای بچه و خودت زیاد وردار😘

ممنونم عزیزم ان شالله توهم همینطور😍  چقدرم امسال سرده، حتما لباس گرم برای بچه و خودت زیاد ورد ...

اره ممنون باشه.ب نظرت بعد زایمان میتونم بیام کرج یا باز کار دارن با بچه یا من ؟دوس دارم زود بیام خونه خودم 

اره ممنون باشه.ب نظرت بعد زایمان میتونم بیام کرج یا باز کار دارن با بچه یا من ؟دوس دارم زود بیام خون ...

اسم نی نی من مهدیار😇 

نه فکرنکنم با بچه و خودت کار داشته باشن، 

ان شالله فوری مرخصی، 

فقط میگن ده روزگی ببری دکتر برای چکاپ قلب اینا ولی اگه خصوصی باشه خودشون چک میکنن بعد زایمان، اونم باز بپرس، من برای اکو قلب جنین رفته بودم بهم گفت،

اسم نی نی من مهدیار😇  نه فکرنکنم با بچه و خودت کار داشته باشن،  ان شالله فوری مرخصی،&nb ...

به به نامدار باشه ان شالله.اره ب منم گفتن.شنوایی سنجی و تست خونی ک برا تیروئید و زردی میگیرن چی؟نمیشه کرج انجام بدم باید حتما بیمارستانی ک دنیا میاد باشه؟

به به نامدار باشه ان شالله.اره ب منم گفتن.شنوایی سنجی و تست خونی ک برا تیروئید و زردی میگیرن چی؟نمیش ...

ممنونم گلم،

من شنیدم به بیمارستان ربط نداره، دکتر متخصص اطفاله که این کارا رو انجام میده،

حالا خودت باید دکترشو پیدا کنی تو کرج، بازم پرس و جو کن یوقت اشتباه نگم 😘