2777
2789
عنوان

اونایی که بین اطرافیانشون فرد نظامی دارن یه لحظه بیاین👀

| مشاهده متن کامل بحث + 8658 بازدید | 95 پست
من همیشه دوست داشتم شوهرم نظامی باشه😆 خب نظامی هایی که دیدم وضع خوبی داشتن برای خرید اقلام خوراکی ...

چقدر قشنگ گفتی 💜

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس درخطر بودن جونشون زیاد نیست؟

چه جور نظامی ای؟ خیلی فرق داره خب 

پلیسه، آگاهیه، ارتشه، سپاهه، نیرو انتظامیه، اینا با هم فرق دارن 

ولی درکل شغل بدی نیست و زندگی عجیبی هم ندارن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
من همیشه دوست داشتم شوهرم نظامی باشه😆 خب نظامی هایی که دیدم وضع خوبی داشتن برای خرید اقلام خوراکی ...

دختر كم تر خيال بباف 

اصلا اينجوري نيست

و اينكه خوب و بد زياد دارن 

شرایط،مالی بالایی ندارن.شغلشون سخته و شاید مجبور شین چندین شهر کشور زندگی کنی.البته سپاه معمولا شهر خودشونن.

اخلاقی هم خصوصیات اخلاقی فردی متفاوته دیگه.هم خوش اخلاق و مهربون دیدم هم نقطه مقابلش.

فقط هرچی نظامی دیدم خیلی مرتب و با نظم هستن.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

اصلا نمیخوام بگم همه اینطوری هستن‌. مواردی که من اطرافم دیدم همه دچار بدبینی و سختگیری بیش از حد بودن طوری که زندگی برای زنشون طاقت فرسا شده. هر طلاقی هم توی اطرافیان دیدم از شوهرهای نظامی بوده.

ولی باز دلیل نمیشه همه یه جور باشن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مشکلش اینه هر چند سال یکبار باید بری یه شهر دیگه زندگی کنی و.. 

😁این موردش رو دوس دارم آخه کلن از شهر خودم و مردمش بریدم....

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
با اینکه اصلن ادمی نیستم که به طیف های مختلف برچسپ بزنم ۹۰ درصد اینجا شنیدم که میگن : بد اخلاقن..بخ ...

نه گلم چرا بهت حمله کنیم 

ببین این بحث بداخلاقی و خوش اخلاقی بیشتر شخصیت و تربیت و فرهنگ اون آدمه 

پدرم نظامی بود، ارتشی، اتفاقا خودش و همکارانش که رفت و آمد میکردیم خوش اخلاق و دل رحم و خانواده دوست بودن 

یه خوبی هم که داره نظم زمانی شغلشون هست ساعت رفت و آمدشون معلومه، تازه 

تو محیط کارشون خانم نیست😂😂

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بستگی به طرف داره الانم که نظامی هارو م ی ک ش ن امنیت ندارن ولی تا جای که شنیدم خیلی حساسه کارش ینی حتی گوشی تورو هم چک میکنن یکی نظامی بود زنش عکسشو برای پس زمینه گذاشته بود گوشی زنش چک میکردن گفتن باید برداره خیلی میان برای تحقیقات که زنش چادریه یا نیس حتی فامیلاتم چک میکنن کی چادریع گیر نمیدن چرا نیس ولی اطلاعات همه چیو دارن و...