2777
2789
عنوان

اونایی که بین اطرافیانشون فرد نظامی دارن یه لحظه بیاین👀

| مشاهده متن کامل بحث + 8657 بازدید | 95 پست
من که بشدت از شغل نظامی بدم میاد اصلا حس و نظر خوبی بهش ندارم

نظرت محترمه🌹

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظامی‌ها هم مثل بقیه آدما هستن... پدر من نظامیه و بسیار دقیق و منظمه. ولی توی همکاراش آدم شلخته هم دیدیم😄

فکر اینو بکن که اگه خدای نکرده جنگ و درگیری شد جون نظامیها در خطره. ریسکشو باید بپذیری دیگه. مام جنگ که بود بابام میرفت جبهه... قلبمون همیشه تو حلقمون بود از ترس کشته شدن بابامون

نیروی انتظامی 

عملیاتی هست؟ 

ببین در کل هر شغلی یه سری خطراتی داره 

ولی من اینجور شغلها رو برا همسر ترجیح میدم و به نظرم خوبه 

چون نظم داره، به خاطر شغلشونم که شده باید یه سری مسائل اخلاقی رو حداقل در ظاهر هم شده رعایت کنن، مثلا بحث اعتیاد و اینا تاحدی می‌تونه خیالت راحت باشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
دختر كم تر خيال بباف  اصلا اينجوري نيست و اينكه خوب و بد زياد دارن

😁🙈😍

آخه میدونی چیه خیلی دلم گرفته،وقتی مجرد بودم با یه پسر دوست بودم ۶ سال عاشق هم بودیم و قصدمون ازدواج بود ولی حالا به هردلیلی نشد که بشه...

کلی نصیحتم کردن که عاقلانه انتخاب کنی پشیمون نمیشی

یه خاستگار برام اومد کارمند بود درظاهر همه چی اوکی بود منم قبول کردم

یک سال عقد بودیم یک سال و نیمم هست عروسی کردیم ولی امان از انتخاب عاقلانه

۱۲ سال ازم بزرگتره و هیجاناتی که من دارم رو نداره

وقتی میریم خرید حسرت اینو دارم دوتا دونه خوراکی اضافه بردارم میتونم بردارما اما وقتی بیایم خونه تا مدت طولانی باهام حرف نمیزنه که مثلا چرا ولخرجی میکنی

دائم فرو میکنه تو مغزم که باید کم خرج کنیم در صورتیکه پول داره

هیج پولی بهم نمیده و از دوران مجردی بدبخت تر شدم

شغل آدما تعیین کننده ی اخلاقشون نیس که  هرکس طبق فرد مورد نظر خودش نظر میده  تحقیق کن بش ...

اما یجورایی هم مرتبطه به هم. مثلا منی که روحیه خشک و جدی دارم که منهدس میشم مثلا خیلی فرق داره با منی که بخاطر روحیه حیوان دوستش میره مثلا دامپزشکی

تاجاییکه من دیدم زندگی معمولی کارمندی دارن، امکانات بهشون میدن مثلا بن و خونه سازمانی و... که اوناهم بستگی داره.. 

اما تو سپاه رو دیدم بش ماموریت میخوره که اونم انگاری حقوق بیشتر و تصمیم شخص بی تاثیر نبوده

انتظامی هم دیدم که شهری که زندگی میکردن رو عوض میکردن ولی نه اینکه از شرق بره غرب، فاصله زیادی نبوده

همه ی اینا بستگی داره که اگه کلا معیار اصلیت نیستند میتونی بعدا بیشتر از خودش و بقیه تحقیق کنی. 

شرایط قبل و بعد ازدواج به نظرم عوض نمیشه الان هرجور هست احتمالا خب بعدا هم همینه... 

با اینکه اصلن ادمی نیستم که به طیف های مختلف برچسپ بزنم ۹۰ درصد اینجا شنیدم که میگن : بد اخلاقن..بخ ...

😂😂اصلن بهش نمیاد بداخلاق باشه🤭

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
من که بشدت از شغل نظامی بدم میاد اصلا حس و نظر خوبی بهش ندارم

مثل همه شغلهای دیگست گلی جان، بد و خوب بینشون هست 

ولی درکل خوبه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
شرایط،مالی بالایی ندارن .اونهایی که من دیدم از طرف خانواده هاشون ساپورت مالی میشن وگرنه  زندگی ...

👌🙏🙏

من همیشه دوست داشتم شوهرم نظامی باشه😆 خب نظامی هایی که دیدم وضع خوبی داشتن برای خرید اقلام خوراکی ...

🤭🤭به کلن امید وارم کردی کلیدی مرسییی بوس ب کلت💖

اما یجورایی هم مرتبطه به هم. مثلا منی که روحیه خشک و جدی دارم که منهدس میشم مثلا خیلی فرق داره با من ...

نه عزیزم خیلیا هم شانسی سر از ی شغل درمیارن ربطی به روحیات نداره 

من کادر بیمارستانم دور و برم پر پزشکه با اخلاقای مختلف یکی عاشق کارشه و عاشق نجات آدما یکی تنها هدفش پوله یکی خوش اخلاقه یکی بداخلاق یکی خانواده دوسته یکی چن بار طلاق گرفته و خیانت کرده و فلان

مامان دوتا دخمل ناز 😍