2777
2789
عنوان

اونایی که بین اطرافیانشون فرد نظامی دارن یه لحظه بیاین👀

| مشاهده متن کامل بحث + 8659 بازدید | 95 پست
شوهر من نظامیه ی مرد بیخود تمام عیار بداخلاق عصبی جلو بقیه باهام خوبه تنها میشیم بد میشه شکاک خیانت ...

🥺عزییزم!

ایشلاک سرش به سنگ بخوره درست بشه

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر ردش کردی🤣

😅🤦‍♀️ول نکرد که آخری منو گرفت الانم بارادارم ازش گاهی درحدی حرصم میده ک قشنک میتونم بکشمش!

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

تو محیط کار جدی بله قربان گو و منظم هستن بستگی به رسته هم داره. هر محیطی بیفتن اداری غیراداری روشون تاثیر میذاره مثل همه آدما تو محیط کاری

درکل خصوصیات اخلاقیشون در درجه اول از پایه بستگی به محیط خانوادگی نوع تربیت داره، بعد کارشون. یه عده چارچوب خاص قانون مندی نظم باید نباید درست و غلط زیاد دارن. یه عده شونم بسیار جزئی نگر، تو زندگی رو کوچیکترین چیز پنهانی و نافرمانی حساسن. کشته مرده نظم و چشم شنیدنن چون خودشون اینطورین.یه عده فقط باید با دلیل و سند و مدرک باهاشون حرف بزنی کل قضاوت و درکشونم فقط چشم و گوششونه.در مورد عقاید مذهبی هم یا حساس هستن یا اگه نباشن حساس میشن در نهایت بخاطر شغل. گفتم‌ که چارچوب مشخص دارن دیگران بخصوص همسر باید تو همین چارچوب فکری عقایدی رفتاری باشن وگرنه سخت میشه کنار اومد. در کل استرس و فشار روحی زیادی دارن و میخوان فقط خودشون رو همه چیز تسلط و کنترل داشته باشن. به هرکسی هم اعتماد ندارن