2777
2789
عنوان

دعوا با هم اتاقی خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 29 پست
من اتاقمون کوچیکه منتهی خلوته ینفر از اتاق بغل اومد وسیله ببره گفت میشه بیام درس بخونم اینجا گفتم کو ...

والا من اصلا تعارف هم نکردم 

حتی ناهار امروز رو براشون نگرفتم چون کلاس داشتم سریع رفتم بعد دیدم سفارش دادند 

اما می بینم دوباره کارهاشون رو گذاشتن روی تختم که یعنی برم شام بگیرم 

واقعا حس بدی بهم دست داد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من اصلا تعارف هم نکردم  حتی ناهار امروز رو براشون نگرفتم چون کلاس داشتم سریع رفتم بعد دید ...

عیبی نداره در کل خوبی کنی یه ینفر منتهی یسری مسائل اگه اذیت کنندس باید غیرمستقیم گفت.من ناهارمون سلف میده متاسفانه فاصله داره و برا هرکسی نمیگیرم.ولی شام تو خوایگاه میدن و مشکلی نیست برام

غیرمستقیم بگو بهشون مثلا  من میخوام برم بیرون

بله خیلی ممنون بابت راهنمایی 

فکر خوبی هست روی کاغذ یادداشت میکنم که کاری برام پیش اومده میگذارم کنار کارتشان و غذا نمی‌گیرم 

والا من اصلا تعارف هم نکردم  حتی ناهار امروز رو براشون نگرفتم چون کلاس داشتم سریع رفتم بعد دید ...

بهشون  دوستانه بگو بچه هاا لطفا  از  این  به  بعد  خودتون  برین  سلف اخه من شاید  یهویی یکاری  برام  پیش  بیاد و شمابی غذا بمونید 

اینجوری هم دوستانه  مطرح کردی هم  مسولیتش  از دوشت برداشتی

بله من هم غذا رو میگیرم فقط نمیدانم چطور مودبانه در مورد این موضوع صحبت کنم که ناراحت نشوند و کدورتی ...

عرض کردم جوری صحبت کنید که منجر به ناراحتی و بحث و کدورت نشه. بهشون بگید چی شد که سر این قضیه حرف من رو تایید نکردید؟ حرفم جاییش اشکال داشت که شماها از من پشتیبانی نکردید؟ آخه من همش منتطر بودم شما یه طرفداری ای چیزی ازم بکنین. خیلی ازتون انتظار داشتم. وقتی  چیزی نگفتین ناراحت شدم. از شماها بعید بود که طرف منو نگیرید. 

سلام 

خوابگاه چطور بود استارتر؟ الان دو سال میگذره.. 

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مثلا مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله ای بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡

من سال آخرم دانشگاهم الاننه هنوزم بده 😅

ای بابا☹️

هنوزم در ارتباطی باهاشون؟ یا اتاقت عوض کردی؟

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مثلا مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله ای بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡

تازه همون دوستی که براش غذا میگرفتم کلی اذیتم کرد تاپیک آخرم رو بخون

☹️☹️

باشه