2777
2789
عنوان

دعوام با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 74 پست

همچین آدمیو چجوری تحمل می‌کنی جدا؟

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍

از این به بعدبگو  ۱/ کته میزارم ، براشون کباب بگیر 

یا ۲ / غذا ساده بذار نیمرو و  املت ‌ و نهایت کوکو سیب زمینی 

۳ ، دم کشیدن  برنج حدود ۴۵ مین زمان میبره ، اگه مرغ تو خونه بود ، مرغم ۱ ساعته میپزه . مرغو میذاشتی 

۴  از این به بعد بگو  چرا بی خبر میاین ، حداقل صبح بگین ، برا ناهار میاین . 

خدایا شکرت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نه واقعا تقصیر شما نیست منتها بعضی از آقایون فقط اون قسمت غذا رو میبینن نه اون بی فرهنگی خانواده شون رو 🤨 آدمی که خبر نداده بیاد نباید توقع چلومرغ داشته باشه . اما به نظرم تو شوهرت رو بهتر میشناسی باید این موضوع رو پیش بینی میکردی و یه بار که خانواده ش همچین کاری کردن میگفتی بگو شبش خبر بدن مگه زمان قدیمه تلفن نیست که اینجوری میان بعدم این غذا در شان خانواده ت نیست من خجالت میکشم .یا وقتی خانواده ش زنگ زدن بگو زنگ بزن کباب بیارن من چلو درست میکنم زشته این غذا قابل نیست . اونوقت اون ممکن بود به خاطر هزینه ش قبول نکنه و اینجوری زبون شما جلوش دراز بود که من گفتم خودت به خانوادت احترام نمیذاری 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻

استارتر مردا زیاد این چیزا رو درک نمیکنن و فکر میکنم داری فرق میذاری یا هرچی 

اینبار اگر اومدن غذات و مرتب درست کن بذار هرچقدر شد طول بکشه ، بعدش سفره باز کردنی به خونواده همسرت بگو شرمنده طول کشید سری قبل اومدین همسرم ناراحت شد من هول هولکی براتون ناهار گذاشتم ، اینبار گفتم جبران کنم. 

اگر خبر می‌دادین بهتر پذیرایی میکردم 

اینطوری هم خونواده همسرت منبعد بیخبر نمیان ، هم همسرت می‌فهمه شما قصد و غرضی نداشتی.

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 

نه عزیزم تو تقصیری نداری سر سفره میگفتی ببخشید اگه غذا بار میزاشتم طول میکشید درست کردنش... یا اصلا ...

اخه پدر شوهرم خیلی حساسه رو وقت غذاش

یبار داشتم خاویار بادمجون درست میکردم یکم طول کشید ساعت ۱۰ و نیم شام خوردن تا وقتی که شام حاضر شد هی گفت چی شد پس 

خب بنظرم‌جفتتون حق دارید ولی حالا یبار دعوت شونوکن غذای خوب بپز بعد مهمونی با شوهرت حرف بزن بگو اینجوری گفتی من ناراحتم اونام مث خونواده خودمن چ فرقی دارن

یادم نمیکنی و ز یادم نمی‌روی...یادت بخیر یار فراموش کار من🙂✌
اخه پدر شوهرم خیلی حساسه رو وقت غذاش یبار داشتم خاویار بادمجون درست میکردم یکم طول کشید ساعت ۱۰ و ن ...

بفرستش از این به بعد غذا بخرع چاربار که به جیبش فشار اومد خودش بشون میگه از قبل اطلاع بدین

دفعه بعد اگه سرزده اومدن به شوهرت بگو بره غذا بخره ، هم تو اذیت نمیشی هم اون غر نمیزنه 

چندبار که تو خرج افتاد ،اون موقع خودش به خانوادش میگه خواهشاً سرزده نیاین

همه چی درست میشه