2777
2789
عنوان

دعوام با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 74 پست
اره حتما  اینکار رو بکن عزیزم. واینکه یکی از بجه ها پیشنهاد خوبی داد مامان منم همیشه چند بسته م ...

بخدا منم ازین کارا زیاد میکنم من همیشه مواد یه مقدار گوشت مرغ میریزم پودر انبه و پودر سبر و ماست و پیاز و ابلیمو بهش اضافه میکنم میریزم تو ظرف میزارم فریزر اگه کسی یهویی اومد درستش کنم ولی اون روز تازه ما میخواسنیم بریم خرید چیزی زیاد خونه نبود مجبور شدم تن ماهیو برنج بزارم

حق داری چقد پروعه من بودم میگفتم میرفتی غذا سفارش میدادی مگ من رباطم عجله ای خدمو جر بدم برا غذای والا در طول هفته من سه روزشو میدم همسرم غذا درست کنه یا از بیرون میگیرم کی گفته وظیفه آدمه کجای عقد نامه بوده امضا کردیم ک خبر نداریم ؟این یه لطفه زن در حق زندگیش می‌کنه آنوقت مردا دو قورت و نیمشون باقیه😐😐

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا دیگه چرا کلید بهش دادین؟ ب همسرت میگفتی بابا اومد لباسم مناسب نبود کلی خجالت کشیدم 

ما در اصل خونمون یه شهر دیگست امسال مجبور شدیم بخاطر کار شوهرم بیایم شهر اونا و رفتیم یکی ا خونه های پدر شوهرمو اجاره کردیم اونجا زندگی میکنیم تا سال بعد کلید دستش بود چند بار به شوهرم گفتم قفلو عوض کن میگه سال بعد میخوایم بریم لازم نیست بعدشم مگه کلید دست خانوادمه خوردنت تا الان🙄انقدر روش زیاده ک نگو

حق داری چقد پروعه من بودم میگفتم میرفتی غذا سفارش میدادی مگ من رباطم عجله ای خدمو جر بدم برا غذای وا ...

دقیقاااااا خدا خیرت بده😐منم از حق نگذریم شوهرم خبر مرگش درست میکنه ولی وقتایی که فقط خودمونیم اونم نه خیلی زیاد ولی رفتار خودشو خانوادش رو مخه صبر ادمم حدی داره😑

دقیقاااااا خدا خیرت بده😐منم از حق نگذریم شوهرم خبر مرگش درست میکنه ولی وقتایی که فقط خودمونیم اونم ...

باید گربه رو دم حجله کشت ک بعدن انقد پرو نشن😐

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️
جدی میگی؟!!!!! من مجردم بودم و‌در اتاقمم باز بود،بازم اجازه میگرفت.اینا دیگه خیلی راحتنااااا😂😂😂

خیلیییییی😐برادر شوهرم انقدر روداره یبار خواستم برم ارایشگاه گفت ول کن بابا من دستم واسه کوتاهی مو خوبه بیا خودم برات کوتاه میکنم شوهرمم نگاه میکرد😐

دم شوهرت گرم😐😂 بخدا داییش حمومشم میاد خونه ی ما میره

🤣شوهرم با کسی رودربایستی نداره ممکنه خودش داوطلبانه از این کارا بکنه اما اگه کسی پرو باشه و طلبکار اونم رک جواب میده🤣

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
زمان دم کشیدن برنج با پخت مرغ یکیه تا برنجت دم میکشید یه مرغ ساده هم میپختی

شوخي ميكني مرغ ساده منظورت زرشك پلو ديگ برنج ٢٠دقيقه اي حاضره مرغ ٢٠دقيقه ميپزه 😕😐 ولي اينو قبول دارم خوب برا يه وعده بيخبر ميان وعده بعدي رو استارتر تدارك ببينه خوب بچينه سفره رو 

شوخي ميكني مرغ ساده منظورت زرشك پلو ديگ برنج ٢٠دقيقه اي حاضره مرغ ٢٠دقيقه ميپزه 😕😐 ولي اينو قبول د ...

من برنجم حدودا ۳۰_۳۵ دقیقه طول میکشه مرغم تو زودپز اب پز میکنم و سرخ میکنم اونم همین حدود میشه

پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...
من برنجم حدودا ۳۰_۳۵ دقیقه طول میکشه مرغم تو زودپز اب پز میکنم و سرخ میکنم اونم همین حدود میشه

چي بگم تا حالا نشنيدم مرغو بزارن زود پز چون ميپوكه خوب بايد يه اب مرغي هم باشه نميشه مرغ وبرنج رو خشك خورد كه باز ادم سختشه هول هولكي غذاي خوب بپزه 

چي بگم تا حالا نشنيدم مرغو بزارن زود پز چون ميپوكه خوب بايد يه اب مرغي هم باشه نميشه مرغ وبرنج رو خش ...

والا من که همیشه مهمون سرزده برام میاد مرغمو میذارم زودپز اندازه دو لیوانم اب مرغ میمونه ک با رب گوجه و هویج سسش میکنم

پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...