2777
2789
عنوان

دعوام با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 74 پست
اخه پدر شوهرم خیلی حساسه رو وقت غذاش یبار داشتم خاویار بادمجون درست میکردم یکم طول کشید ساعت ۱۰ و ن ...

عزیزم بذار بگه شماهم در جواب بگو پدرجان اگر خبر داشتم میاین حتما زودتر آماده میکردم 

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 

بحدا خیلی صبرم زیاده  داییش تو همون شهری که ما زندگی میکنیم سربازه یبار سر ناهار زنگ زده میگه ...

چه پرتوقع 😅😅 شوهر من باشه میگه برا خودت غذا سفارش بده 😂

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب یبار دعوتشون کن تدارک ببین براشون که از دل همسرت دربیاد مرد خونه پول درمیاره دلش میخاد از خانوادش بهترین پذیرایی بشه

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
چندبار که تو خرج افتاد ،اون موقع خودش به خانوادش میگه خواهشاً سرزده نیاین

اره واقعا باید بره خودش بگیره تا ببینه چقدر بده 

من یبار خانوادم ساعت ۱۱ شب رسیدن خونمون بهشون گفتم همیشه زودتر بیاید هم بده شب تو جاده باشید همم زشته این موقع مهمونی رفتن

حالا اگه اون بود چیزی نمیگفت

۱۰ ساله ازدواج کردم تو این ۱۰ سال تا حالا هیچ مهمونی سرزده خونم نیومده حتی پدر مادرامون،

نه سرزده جایی رفتم نه کسی خونم اومده، 

اصن سرزده یعنی چی

شاید طرف شرایط پذیرایی نداره شاید مریض شاید حوصله نداره

اگه دلتون تنگ شده دعوت کنین خونتون چرا پامیشین میرین خونه کسی ک اینجوری دعوا بشه

ب نام خدای رنگین کمان🌹 خدای خوبم مرسی ک همیشه حواست ب منو عزیزام بوده و هست، این روزا بیشتر نگاهم کن بیشتر بهم لبخند بزن دستتو از رو شونه هام برندار ک سختتتت محتاج بودنتم، خدایا کمکم کن،  شکرت ک هستی شکرت ک صدامو میشنوی شکر ک آرومم میکنی😊

ببین عزیزم،کسی که بیخبر میاد،یکم منتظر بمونه،اشکالی نداره،برنج رو‌میذاشتی توی پلوپز و‌یا همون آبکش ولی تند و‌‌‌سریع آماده میکردی،مرغ هم میپختی،همسرتم میفرستادی دوغ یا نوشابه میگرفت.

یه کار دیگه هم میشه کرد.اگه وضع مالیتون‌ اجازه میده،همیشه گوشت چرخ شده کافی داشته باش.باهاش مثلا کباب یا کتلت بپز سریع هم آماده میشه.

ترشی و خیارشور آماده داشته باش واسه اینجور وقتا.

خانواده همسرتن،نمیشه ترد کرد،میشه با این اخلاقشون کنار اومد.

عزیزم نه واقعا تقصیر شما نیست منتها بعضی از آقایون فقط اون قسمت غذا رو میبینن نه اون بی فرهنگی خانوا ...

دقیقا 

فردا قراره مادرشوهرم بیاد خونمون به شوهرم گفتم برو لوازم پیتزا بگیر مامانت دوست داره براش درست کنم(میدونستم زورش میاد)

گفت نمیخواد همون قرمه ای چیزی بذار بهتره

بعضی از رفتاراشون خیلی زشته و بدم میاد

یه سری رفته بودم تو حموم داشتم لباسارو جمع میکردم بندازم تو ماشین دیدم یه صداهایی میاد رفتم بیرون دیدم پدر شوهرمه اومده خونه😐کلید دستشه سرزده اومده نکرده زنگم بزنه منم با اون وضع شوهرمم خونه نبود با خجالت رفتم تو اتاق لباس عوض کردم

اینبار بیان حتما همین کارو میکنم ببینم بهونش چیه

اره حتما  اینکار رو بکن عزیزم. واینکه یکی از بجه ها پیشنهاد خوبی داد مامان منم همیشه چند بسته مرغ به صورت جوجه ای میذاره فریز بعد مامان یهویی بیاد پیاز سرخ میکنه جوجه ها رو میریزه توش با فلفل دلمه و ادویه بعد که آبش کشیده شد و یکم تفت خورد رب میزنه و نصف لیوان آب میریزه سرش رو میذاره یکم که پخت سرش رو بر میداره  که به‌ روغن بیوفته و سسی بشه یه خورش عالی هست و سری. ابرو دار هم هست 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
ببین عزیزم،کسی که بیخبر میاد،یکم منتظر بمونه،اشکالی نداره،برنج رو‌میذاشتی توی پلوپز و‌یا همون آبکش و ...

بخدا که کنار میام با اخلاقاشون این اخلاق هایی که اینا دارن هیچکس نمیتونه تو خانوادشون زندگی کنه من دیگه صبرم تموم شده از دستشون واقعا

سری بعد که سر زده اومدن میفرستمش بره از بیرون بگیره 

بعضی از رفتاراشون خیلی زشته و بدم میاد یه سری رفته بودم تو حموم داشتم لباسارو جمع میکردم بندازم تو ...

ای بابا دیگه چرا کلید بهش دادین؟ ب همسرت میگفتی بابا اومد لباسم مناسب نبود کلی خجالت کشیدم 

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 

بعضی از رفتاراشون خیلی زشته و بدم میاد یه سری رفته بودم تو حموم داشتم لباسارو جمع میکردم بندازم تو ...

جدی میگی؟!!!!!

من مجردم بودم و‌در اتاقمم باز بود،بازم اجازه میگرفت.اینا دیگه خیلی راحتنااااا😂😂😂