2777
2789
عنوان

دعوام با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 74 پست

نمیدونم تقصیر کیه 

ولی کاش تن ماهی نمیدادی

ولی باز تقصیر شما نیست شاید اون لحظه به فکرت همون اومده

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بحدا خیلی صبرم زیاده 

داییش تو همون شهری که ما زندگی میکنیم سربازه یبار سر ناهار زنگ زده میگه برام غذا بفرستید غذای اینجا به معده م نمیسازه 

من همیشه به اندازه خودمون غذا درست میکنم نمونه سهم غذای خودمو هنوز نخورده بودم ریختم تو ظرف براش برده

تقصیر شوهرته و خانواده شوهرت که حالیشون نیست  عروسشون که با شوهرش دو نفر آدم هستن تو یه خونه هر روز واسه ناهار دیگ نذری بار نمیزارن

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

خوب جوابشو دادی خوب کردی محلش نذار خو وقتی میرسن پشت در میگن تقصیر تو چیه همشم ک اونجان دیگ قرار نیس هردفع سفره رنگین بچینی هروفت اومدن جلوشوهرت یهشون بگو چرا خبر نمیدید تا غذای خوب درست کنم تا پسرتون اینجوری نگه

من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم.       تویی که اینو میخونی برسی به ارزوهات. ♥

مثل خانواده شوهر من

و دقیقن شوهر من...........

بدرک

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

نه عزیزم تو تقصیری نداری سر سفره میگفتی ببخشید اگه غذا بار میزاشتم طول میکشید درست کردنش... یا اصلا درست میکردی هر چقدم طول کشید مهم نیست... من هر وقت مهمون هول هولکی دارم برنج کته میزارم با کباب تابه ای و گوجه سرخ شده و سیب زمینی...ولی خدایی بعضی وقتها مادرشوهرم سر زده اومده خونم نذاشته چیزی درست کنم نون پنیر خورده 

زمان دم کشیدن برنج با پخت مرغ یکیه تا برنجت دم میکشید یه مرغ ساده هم میپختی

بخدا نیم ساعت بعدش اومدن

اونا وقتی ک میرسن دم خونه زنگ میزنن

وقتایی که میان خونمون همشون با هم با شوهرم پا میشن میرن بیرون خرید و تفریح من میمونم غذا واسه اونا درست کنم هیجوره فرق نمیزارم

خوب جوابشو دادی دقیقا همشون همینن من مامانم اینا بگن هم میایم دیگه عمرا خووم بزارم واسه یه لقمه فک میکنن خونه وادمون هیچی ندارن بخورن 

❤🩷کوردم و به کوردی دلیم عاشق کوردستانم💜🧡

شما که برنج رو دم گذاشته بودی توی همون مدت هم می تونستی مرغ هم درست کنی. حالا چون بی خبر اومدن با تاخیر بهشون ناهار می دادی. اگر هر بار براشون غذای سرسری درست می کنی خب باید به شوهرت هم حق داد. به خانواده همسرت هم بگو ای کاش زودتر می گفتید که تدارک ببینم.