2777
2789
عنوان

منوی مهمونی، نظرتون لطفا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 51 پست

عزیزدلم غذاهات عالی بودن فقط اون غذای چینی رو درست نکن و به جاش تو کاپ های کوچیک ژله درست کن یا نه دوتا ظرف بزرگ ژله درست کن،و کلا بنظر من غذایی رو بپز ک اصولا مزاج همه میگیره و میخورن برای همین گفتم اون چینی رو درست نکن ولی باز خواست و تصمیم خودته

اينكه ديگران چى در مورد من فكر میكنن،اصلا ربطى به من نداره🌸🍃🎈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عروس مهربونی ،بنظرم همینا کافیه ،چندمدل پر تنوع ولی کم درست کن ،ژله آماده هم (تزئین شده و جذابن)ا ...

مرسی از پیشنهادت چشم

پس بجای تارت میوه ژله اماده

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

بهتر نیست یه مدل غذا خیلی خوب درست کنید و خودتون رو خسته نکنید و بیشتر کنار هم باشید؟ مثلا جوجه کباب یا فسنجون بزارید و به جای خستگی از کنار هم بودن لذت ببرید؟ رفت و آمدها هم آسونتر میشه و فواید زیادی داره که الان نمی دونید

همع چیز خوبه 

فقط ی سوال ی توضیح میدی اینهارو چجوری وقت میگنی درست کنی،!؟

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

وای چه خبره خدایی، اینهمه غذا خورده میشه؟ اون چینی رو حذف کن به نظرم. ۲ یا نهایت ۳ مدل غذای درست حسابی درست کن. باقالی پلو با گوشت، پلو سفید و فسنجان، قورمه سبزی یا مرغ یا قیمه یکیش. پیش غذا سوپ یا کشک بادمجان بذار یا سالاد ماکارونی، پس غذا هم سالاد فصل. ژله و کارامل هم درست کن. همین. برای پذیرایی هم از بیرون شیرینی تر بگیر 

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
عزیزدلم غذاهات عالی بودن فقط اون غذای چینی رو درست نکن و به جاش تو کاپ های کوچیک ژله درست کن یا نه د ...

اون خیلی میز خوشکل کنه لعنتی فقط برای رنگش چون رنگی رنگیه

بزار عکسشو داشتم میزارم

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

ببخشیدبا این هنه تنوع غذایی مثلا چلو گوشت میزارید ب تعداد نفرات گوشت میزارید ؟ فسنجونم ب تعداد نفرات؟وبقیه غذاها؟ اخه اینجوری ک خیلی اضافه میاد 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️