2777
2789
عنوان

منوی مهمونی، نظرتون لطفا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدبا این هنه تنوع غذایی مثلا چلو گوشت میزارید ب تعداد نفرات گوشت میزارید ؟ فسنجونم ب تعداد نفرات ...

ببنی فردا میخوام برم خرید میخوام یک رون گوسفند برا چلو گوشت بگیرم مرغ فسنجونم به تعداد

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
ببخشیدبا این هنه تنوع غذایی مثلا چلو گوشت میزارید ب تعداد نفرات گوشت میزارید ؟ فسنجونم ب تعداد نفرات ...

وقتی تنوع غذا زیاد میشه به تعداد درست نمی کنن مثلا اگه 10 نفره به اندزه 6 نفر از هر مدل غذا

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

آلویه. و غذای چینی اضافس

فسنجون بازرشک پلو بهتره سوپ درست کن جای آلوئه چون

فصلشه می‌چسبه 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

آلویه. و غذای چینی اضافس فسنجون بازرشک پلو بهتره سوپ درست کن جای آلوئه چون فصلشه می‌چسبه 

مرسی از پیشنهادت عزیزم

فقط سوپ رو نیستم لعنتی 30 تا سوپ خوری باید کثیف شه خیلی شلوغ میشه

غذای اصلیتون چلوگوشته، یه رون واسه ۳۰ نفر خیلی کمه که

واقعااا؟ خوب شد گفتی 

چقدر بگیرم؟؟

2 تا ؟ یا یک رون و مثلا چند تا گردن؟

اصلا اندازه ها دستم نیست میخواستم برم چشمی ببینم چون همیشه همسرم خرید میکنه واقعا نمیدونم یک رون چقدر گوشت میده

خوب شد گفتی

ببنی فردا میخوام برم خرید میخوام یک رون گوسفند برا چلو گوشت بگیرم مرغ فسنجونم به تعداد

انشاالله همه چیز عالی میشهههه  نوش جانتون 

غذا چینیم عالیه وقت کردی دستورشو بزار

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
بنظرم يكيشو حذف كن سالاد شويد درست كن خيلي خوشمزس واينكه ميتوني دونونوع غذاي اصلي بذاري بجاي م ...

مرسی عزیزم عالی

وقتی تنوع غذا زیاد میشه به تعداد درست نمی کنن مثلا اگه 10 نفره به اندزه 6 نفر از هر مدل غذا

درسته اینجوری بهتره

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️